SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Tak už je doma.. hned ze začátku mám problém s flaškou a redukčákem protože mi nesedí převlečná matice ale jinak svářečka vypadá dobře jen mě mrzí ten kratký kabel od hořáku..a hořák který mě přijde humpolácký a pozdě spíná drát oproti jiným svářečkám co jsem si zkusil ve škole myslím že nový kvalitnejší hořák a delší kabel by mohl jít časem vyměnit no však uvidíme
Editoval MilanM (19-10-2010 18:54:38)
MilanM napsal(a):
Tak už je doma.. hned ze začátku mám problém s flaškou a redukčákem protože mi nesedí převlečná matice ale jinak svářečka vypadá dobře jen mě mrzí ten kratký kabel od hořáku..a hořák který mě přijde humpolácký a pozdě spíná drát oproti jiným svářečkám co jsem si zkusil ve škole myslím že nový kvalitnejší hořák a delší kabel by mohl jít časem vyměnit no však uvidíme
pokud možno da se sehnat u teto firmy rovnou eurokoncovka upravena na podavač co mate pak date hořák jaky se vam bud hodit.. jinak seženete firmu ktera sparavuje hasičaky pro hasiče tam vam prodají převlečnou matici z hasičaku na hasíci hubici nebo redukci z co2 na argon tu seženete na netu..
Editoval alll (19-10-2010 19:10:06)