SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti se svářečkou OMI 205 MIG/MAG. Zajímá mě kvalita svařování a její poruchvost. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
neshledal jsem na OMI 205 problém, standardní zařízení. Poruchovost je v %elním normálu. Jak v záruce, tak po.
S pozdravem Zdeště
zdeště napsal(a):
Dobrý den,
neshledal jsem na OMI 205 problém, standardní zařízení. Poruchovost je v %elním normálu. Jak v záruce, tak po.
S pozdravem Zdeště
Dobrý den,
rozmýšlím mezi omi205 nebo kit205.Udajně je kit205 poruchovější než omi205.prosil bych Zdeštěho (a jiné) o názor kterou s těchto dvou svářeček vybrat.Děkuji N.
To je podle mě blbost, neboť je to dle mého názoru jedna a ta stejná svářečka, akorát v jiné bedně. Ty komponenty budou akorát u obou /dříve jedné společné firmy/ stejné, akorát se mění různě konfigurace. Co jsem si všiml, tak KIT je o něco levnější. Kolem 3 let je doma KIT 305 /dnes sehnatelný i pod 20 tis./ a není tomu absolutně co vytknout.
tiger napsal(a):
zdeště napsal(a):
Dobrý den,
S pozdravem ZdeštěDobrý den,
rozmýšlím mezi omi205 nebo kit205.Udajně je kit205 poruchovější než omi205.prosil bych Zdeštěho (a jiné) o názor kterou s těchto dvou svářeček vybrat.Děkuji N.
ja se pridam, nedavno jsem mel rozdelanu jak kit 205 tak omni205, zdroje jsou identicke ridící jednotky v zakladu jsou totožné tak i vykonem i vnitrnostmi...
Editoval alll (25-10-2010 20:35:31)
alll napsal(a):
tiger napsal(a):
zdeště napsal(a):
Dobrý den,
S pozdravem ZdeštěDobrý den,
rozmýšlím mezi omi205 nebo kit205.Udajně je kit205 poruchovější než omi205.prosil bych Zdeštěho (a jiné) o názor kterou s těchto dvou svářeček vybrat.Děkuji N.ja se pridam, nedavno jsem mel rozdelanu jak kit 205 tak omni205, zdroje jsou identicke ridící jednotky v zakladu jsou totožné tak i vykonem i vnitrnostmi...
Asi vezmu kit,vyjde levnějc a momentálně je k němu hořák,ventil zdarma a má čtyřkladkovej podavač.