SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Chlapi rozhodujem sa medzi speedglas 9002X a Optrel OSE Satelite,ktore by ste volili?s tou speedglasoku som zvaral uz,je to bomba,ale chvala je aj na tu Optrelku,tak sa neviem rozhodnut.Neni som si isty ci ma optrelka baterie,coz ma odradza ze si mozem s nou nablikat,ked ju vytiahnem odniekal zo skrinky a zacnem varit.Robim nerez a cierny TIGom.
Diky za vsetky info
Warlockvw napsal(a):
Chlapi rozhodujem sa medzi speedglas 9002X a Optrel OSE Satelite,ktore by ste volili?s tou speedglasoku som zvaral uz,je to bomba,ale chvala je aj na tu Optrelku,tak sa neviem rozhodnut.Neni som si isty ci ma optrelka baterie,coz ma odradza ze si mozem s nou nablikat,ked ju vytiahnem odniekal zo skrinky a zacnem varit.Robim nerez a cierny TIGom.
Diky za vsetky info
spidglas koupite levne na aukru novou cea za necelych 6000,-kč ...
Ale na TIG-a je vhodnejsia ktora?Speedglaska???co som teraz v robote v Nemecku,tak ich tu maju snad vsetci
Varim nerez a cierny mat.potrubie
Ja som v Italii pouzival masku znacky Wurth a teraz momenatlne mam v praci dve a to BALDER a ESAB TECH EYE.Osobne chcem kupit domov Balder tak dufam ze to je dobra volba,lebo mne sa nejako nepaci ten styl Speedglasu
barborka napsal(a):
Ja som v Italii pouzival masku znacky Wurth a teraz momenatlne mam v praci dve a to BALDER a ESAB TECH EYE.Osobne chcem kupit domov Balder tak dufam ze to je dobra volba,lebo mne sa nejako nepaci ten styl Speedglasu
Já co jsem vždycky viděl kukly od Wurthu tak to byly "převlečený" kukly od Optrelu
Jen pro info, Optrel,Fronius,Kempi,Esab - ti všichni mají kazety od Baldera a Balder výjde mnohem levněji. Tedy buď Balder a nebo Speedglass.
Na weldingu, jsem viděl tu nejnovější Balderku, je to momentálně podle zkušeben kukla č.1, nejlepší výsledky. Cena je tuším něco přes 7.000 Kč.
Důležitá je taky cena fólií.
mam speedglass 9002x a pokryje mi v pohode bez problemov aj mig/mag aj tig. mozem doporucit.
kirkmen napsal(a):
Na weldingu, jsem viděl tu nejnovější Balderku, je to momentálně podle zkušeben kukla č.1, nejlepší výsledky. Cena je tuším něco přes 7.000 Kč.
Důležitá je taky cena fólií.
Mas nejaky link na ten welding ??? posielaju veci na do SR??? vdaka za odpoved
Zdravim chcem sa vas spyta aky mate nazor na tuto znacku pre kulu ja osobne som ju este nevidfel ale podobu mam v praci a preto sa pytam cena je 7000 KC tu je odkaz na nu
http://svarecskepotreby.cz/images/kuklacleanair.jpg
Ja som kupil cisto novu SPEEDGLAS 9002 X.Nemal som nic lepsie na hlave,velky priezor,super do malych priestorov,ked sa potrebujete niekam "vopchat",u nas v praci v Nemecku maju chlapi vsetko taketo kukly,dobra na TIG aj MIG/MAG.Fakt je to perfektna znacka,sice ta cena je troska vyssia,ale kazdy spas nieco stoji