SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Nazdarek, koupil jsem zanovni svarecku Esab aristotig 250 ad-dc.Pri predvadeni u prodejce jela bez problemu.Po dovezeni domu mi nechce svarovat.Nemam s tigem zadny skusenosti.A at nastavim co chci tak nezapaluje oblouk.Plyn se spusti,chlazeni taky ale misto svarovani to na elektrode jen lehce zajiskri a oblouk nidne.Kdyz se elektrodou dotknu tak se prilepi.Je tu nejaka dobra duse z Brna ci okoli ktera by na to mrkla,neboaspon napsala co a jak nastavit?Do servisu to zatim nechci davat,doufam ze to je jen mou neznalosti.Naklady na cestu a neco na pivko:-) samozdrejme uhradim.
Máš to v zásuvce nebo na prodlužováku? MMA funguje normálně? Jakej máš plyn, a odkud?
Dobrý den,
z Brna by tu někdo byl, ale když jste koupil, tak se poraďte s prodejcem ten má přece nějakou odpovědnost.
S pozdravem Zdeště
kodl1 napsal(a):
Máš to v zásuvce nebo na prodlužováku? MMA funguje normálně? Jakej máš plyn, a odkud?
Je v zasuvce.MMA jsem nezkousel,nemam na to kabel s klestema..Mam argon z 4.6 z Fastservice.
zdeště napsal(a):
Dobrý den,
z Brna by tu někdo byl, ale když jste koupil, tak se poraďte s prodejcem ten má přece nějakou odpovědnost.
S pozdravem Zdeště
To je prave problem,ja ji kupoval v nemecku.Jeji koupi jsem spojil s dovolenou,prodejce je 600km.Tak to zkousim touto cestou.
Jsem taky z Brna a kabel s kleštěma mám...
kodl1 napsal(a):
Jsem taky z Brna a kabel s kleštěma mám...
Tak to se muzem domluvit.Nebydlim primo v Brne ale v Lazankach u Vev Bitysky.Do Brna dojizdim do prace.Pokud by jste byl ochotny mi je pujcit,za protihodnotu budu rad.
Půjčím, není problém, elektrody taky mám...