SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Ktoru z tychcto dvoch zvaraciek by ste mi doporucili Formig 220 alebo OMI 225. Bude vyuzivana na zvaranie tenkych plechov aj hutneho materialu.
omi225 výborný stroj za dobré peníze, do tl.materiálu max 10mm krátkodobě, formig 160/250 byly dobré stroje, ty novější jsem neměl možnost posoudit.
1b napsal(a):
omi225 výborný stroj za dobré peníze, do tl.materiálu max 10mm krátkodobě, formig 160/250 byly dobré stroje, ty novější jsem neměl možnost posoudit.
omni 225 vyborny stroj pracuji snim v praci dnes a deně pry už 3 roky pracuje bez poruchy provadí se jen bežna udržba a 1x mesične se cely stroj vyfouka tlakovym vzduchem...
formica asi najlepší slovenký výrobca
formig je gut stroj.
Editoval kysloo (12-09-2010 21:09:56)
Dobrý den,
každý chválíto co doma má, či s čím pracuje, protože jinou možnost nemá.
Nenechte se ovlivnit ve svém výběru. Omi či Formica? Vy jste zákazník.
Poptejte zařízení a nechte, ať je obchodníci předvedou. Vaše objektivní rozhodnutí bude to nejlepší.
Další hledisko je i to, že jste ze Slovenska a Formica též, případný servis bude patrně dostupnější.
Chování prodavače také lecos napoví, dejte na dojem, neboť k dodavateli se většinou vracíme a nakupujeme i další spotřební zboží.
Pár bezelstných otázek Vám ukáže zda prodavač jen podává či věci rozumí. Pokud Vám bude tvrdit, že Formica či Omi je horší otočte se
a jděte jinam.
Tak, hodně zdaru při výběru. Podle hesla: "... nejlepší svářečka je ta, která svařuje..." ostatní jsou k ničemu.
Věřte, s koupí svářečky není třeba spěchat.
S pozdravem Zdeště