SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Chtěl jsem se zeptat, jestli mate někdo berlan plazmu.
Ano mám, používám ji pro kutilské potřeby a jsem s ní nadmíru spokojen.
ataman napsal(a):
Ano mám, používám ji pro kutilské potřeby a jsem s ní nadmíru spokojen.
Chtě jsem se zeptat kolik jste schopný přoříznout aby řez byl hezký,uvažuji o koupi a nechci naletět děkuji.
Za tu cenu nemůžeš naletět, ale zeptej se ho na spotřební materiál, abys pak nebyl překvapenej
Ty ceny spotřebních dílů nebudou zase tak rozhodující. Tipl bych si, že tam bude nějaký levný hořák typu Cebora, Trafimet, Binzel či SAF. A pro tyto hořáky není problém sehnat díly neoriginální vyloženě za "pár korun"
Neberu v potaz díly z Číny nebo Itálie - ty toho opravdu moc nevydrží. Ale dovážejí se k nám díly ze Švýcar a na tuzemsku máme taky dvě firmy, které tento sortiment vyrábějí a tam už ta kvalita je.
toms1 napsal(a):
Neberu v potaz díly z Číny nebo Itálie - ty toho opravdu moc nevydrží. Ale dovážejí se k nám díly ze Švýcar a na tuzemsku máme taky dvě firmy, které tento sortiment vyrábějí a tam už ta kvalita je.
Napište o které firmy jde děkuji
Švýcarský výrobce je Holma - prodají i na přímo - obchodnici tam mají slovenku, takže se člověk i domluví. Tuzemští jsou Thermacut (thermacut.cz) a APL CUTTING(apl-cutting.com). Jinak italské výrobky se dají koupit u Repas servisu. Na víc si nevzpomenu...
Tak jsem plazmu objědnal.
Mám hořák trafimet nedražší je hubice/450/ ale pokud se nedělá extrém tak vydrží dýza /40/ protikus /60/ ale až člověk získá praxi tak toho moc nepotřebuje.
Mam ceník komponentů ceny do 60kč
ten hořák má pár součástek tak je sem vypiš s cenama nebo mi to pošli na mail grulichrene@atlas.cz a pro který ten hořák to teda je ten origo co je na berlanovi nebo pro ten trafimet?
Tak ho dej Pepo přes print screen , otevři malování , zadej vložit , dej uložit a pak sem obrázek pověs .
nenašel jsem tu vložit tak sem dávám přepis toho pdf co mi poslal Pepa.cz
Měděná špička (elektroda) - Produkt číslo: 15192 BPS40 Berlan 985/15192 Preis:39 CZK
Měděná objímka (tryska) – Produkt číslo: 17939 BPS40 Berlan 981/17939 Preis:59 CZK
Keramická objímka – Produkt číslo: 17937 BPS40 Berlan 986/17937 Preis:50 CZK
Keramický kroužek – Produkt číslo: 17938 BPS40 Berlan 987/17938 Preis:49 CZK
jde o díly k hořáku co je dodáván s tím berlanem
podle mě je to strašně moc třeba ty trysky mám za 250 sadu tedy 25 Kč/kus stejná cena i elektrody
A Ty to máš Rendo od koho ?
Renda napsal(a):
bobobo já je prodávám ale na vebu je zatím nemám
A jaká ja cena prodejní