SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den,
nemá někdo zkušenosti s vakuo-těsnými svary???!!! Popřípadě nevíte, kdo s tímto svařováním má zkušenosti??
Informace o svařovacích agregátech by také nebyly k zahození. Počítá se investice tak do 1 000 000,- Kč. Budu rád za každou informaci.
Ani moderátoři neporadí????? stačil by nějaký typ na svářečku popřípadě kontakt na někoho, kdo má s kvalitním svařováním hliníku zkušenost
Takový sváry jsem viděl ve svářečský škole.Byl to MIG s pusem (podrobnosti nevím). Mašina stála kolem 250 tis Kč
A nějaký kontakt na tu školu by třeba nebyl? My to už jednou zkoušeli svařovat v jedné škole, ale bohužel to nepřešlo přes test vakuotěsnosti. Dělalo se to i u nás ve firmě, ale ne agregátem speciálně určeným přímo na hliník- to neodpovídalo ani vzhledově ani vakuotěsně...
Azaze > Odkud jsi ?
Kontakt seženu.
Zdravím všechny, a co Tigem?Rychlost bude jistě o hodně pomalejší,ale zase kvalita svaru by měla vyhovět jak pro tlakovou nádobu tak pro podtlak!?
Sender -> Jsem z Brna.
Pavel64-> Právě se hledá ta nejvhodnější technologie, na čase až tolik nezáleží, hlavní je kvalita těch stavů
Azazel> Můžeš zkusit kontaktovat SS školu Kunžak (ing.Pavel Novotný) http://www.ssn.cz/
Viděl jsem sváry na hliníku od tý žlutý mašiny jak mají na obrázku -je to fakt paráda.
díky moc, určitě se s nima spojím a zeptám se to
Azazel> už to máš pořešené? Mám technologii i zkušenosti
Stavte se ve f. Chobola v BRNĚ tam Vám snad poradí.
Napiš o co se konkrétně jedná a nějak to pořešíme
Stránky: 1