SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
morseee1 napsal(a):
gondis .. to vyzera dobre .. aj luxusne ovladanie ... bodovanie, vylev dratu atd atd .. skoda ze u nas stoji cca 15000SKK cize +- 500€
na pocudovanie v danej cenovej kategorii ma vykon na rozdavanie .. az je to divne, jak to mohli spravit ..
taky se divím
ale je to bez příslušenství... měla by to dodávat firma AIR LIQUIDE
gondis .. no za tu cenu to bez prislusenstva vytrpim :-)
morseee1 napsal(a):
gondis .. no za tu cenu to bez prislusenstva vytrpim :-)
kdyby jsete ji vzal stoho aukara tak mate všechno naraz za 10 000,- a stačí vam jen kukla..
Na bestery od Lincolnu slyším jen a jen chválu.Nemít vyhovující mašinu v dílně(i když taky to není nadosmrti) a být kapku silnější asi bych po ní šel.Dalším možným zdrojem jsou servry jako hyperinzerce,bazos apod.ale pozor na podezřele levné mašiny kvalitních značek.
Ládes napsal(a):
Na bestery od Lincolnu slyším jen a jen chválu.Nemít vyhovující mašinu v dílně(i když taky to není nadosmrti) a být kapku silnější asi bych po ní šel.Dalším možným zdrojem jsou servry jako hyperinzerce,bazos apod.ale pozor na podezřele levné mašiny kvalitních značek.
To já zase slyším samé stížnosti, je vyráběná v polsku a proto je tam tak populární.. jestli jí má někdo doma, může si jí chválit (těžko bude nádávat na to že je blbej co si to koupil a nebo nikdy neviděl nic jinýho) každopádně podobně na tom může být i ten CEMENT, to nemohu posoudit, nikdy jsem jí naživo neviděl... Jen ta cena+funkce+výkon vypadá zajímavě; chtělo by to jí někde okouknout a držet se zhruba těch bodů co jsem psal výše..
gondis napsal(a):
Ládes napsal(a):
To já zase slyším samé stížnosti, je vyráběná v polsku a proto je tam tak populární.. jestli jí má někdo doma, může si jí chválit (těžko bude nádávat na to že je blbej co si to koupil a nebo nikdy neviděl nic jinýho) každopádně podobně na tom může být i ten CEMENT, to nemohu posoudit, nikdy jsem jí naživo neviděl... Jen ta cena+funkce+výkon vypadá zajímavě; chtělo by to jí někde okouknout a držet se zhruba těch bodů co jsem psal výše..
ja jsem prochazel i forum podobne svarforu zas moc problemu stemi linkolny není nehlede nato že dily se daji sehnat bez problemu v polsku ma kvalitni medí navinute trafo podavač je betelnyumožnuje namontovaní eurokoncovky bez problemu i do te co je na aukru jedine co se semtam pokazi je jednotka posuvu jinak zatezovatel je vice než slušny..
CEMENT sa vyrába na slovensku, náhradne diely dostupné, servis CZ SR výborne zebezpečený. Zvárať neviem ako zvára, ale ak cena je dobrá, všetko je na jedno kopito