SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
dobry den,
nevie dakto kde by som zohnal schemu zapojenia mig 180.
Resp poradit mi s tymto problemom: nejde mi do stroja nulak, resp dakkde je seknuty, neviete z ktorej svorky resp miesta sa berie do trafaka nulak, lebo vsade nameriam fazu.
dik
Stačí stará elektroinstalace . Proud do invertoru je velký . Jestli máš fázi i na drátu zpět v přívodu , tak to hledej v zásuvce , případně krabici .
nulák, môžme ho tak nazvať, musí isť dakde do prepínača, lebo norma hovorí že všetky pracovné vodiče majú byť prerušené(rozoppnute). Tak sa najdi napájací kábel a pozri kde vchádza do spínača. Potom už len skus prepískať prepínač, možno je pokazený
Dobrý den všem, prosím , nemá někdo k dispozici schéma zapojení svářečky S-MIG 185 firmy PowerMat..? sehnal jsem svářečku se spáleným trafem a potřeboval bych proměřit vinutí transformátoru a přepínače.... Moc díky za pmoc...
arno napsal(a):
nulák, môžme ho tak nazvať, musí isť dakde do prepínača, lebo norma hovorí že všetky pracovné vodiče majú byť prerušené(rozoppnute). Tak sa najdi napájací kábel a pozri kde vchádza do spínača. Potom už len skus prepískať prepínač, možno je pokazený
Dobrý den Arno,
byl bych rád, kdybyste se mi ozval na moji adresu stepanek@svarecky.com. Rád bych napravil to, co jsem způsobil - Vaše zablokování.
S pozdravem
Zdeště
P.S. nemám jiný kontakt na Vás proto tato výzva. Děkuji.
Stránky: 1