SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahoj.Dostal sem několik balíků elektrod které nemají odbroušený obal na konci ale uprostřed.Proč?.T.
To su stare elektrody na nerez co sa strede upinaju do kliesti .
A jiný elektrody to být nemůžou? Jen na nerez?Jaký má to upínání ve prostřed význam?
tak nevim jaky vyznam maji , len su kratsie z kliesti a skor si oko vypichnes :-)) mozu to byt aj ine , a na krabici to neni niekde ?
Krabice mám ale nejsou na nich štítky,proto se ptám jetli to jsou jen nerezovky.
Treba ich skusit na kusku zeleza varit a u vidis aky bude zvar
Tak je počůrej a uvidíš jestli jsou nerezový (viz. film roming)
Takže junioři ........starej dědek vám to vysvětlí,jo? Jsou to nerezky, a dělený uprostřed jsou proto,že se přehřívaly a jak se přilepila,rozsvítila se hned jako žárovka. Výrobce tedy naznal,že bude lepší chvilku vařit a jak se elda začne přehřívat,nechat toho a vařit druhým koncem.Určitě jsou to průměr 2mm,ty silnější se dělaly normální.
Čůrat se mi nechtělo,tak sem to vzal magnetem a nic,takže opravdu nerez.A 2mm průměr taky.A nerezovky se mi doma nestratí.Děkuju za radu.T
Frank , nebyli to nahodov eletrody EB420 ?
ja som doma nasiel tiez jednu elektrodu takto obrusenu
To ma inspirovalo a aj z normalnej OK teda na konci obrusenej som ten koniec odstikl a ocistil ju v strede a tak ju upol do drziaku. to som robil len na 2mm, tym som dostal kradsiu elektrodu ktrora sa mi lahsie ovladala. TO som robil ked som sa sam doma ucil zvarat, a nemal som len tie 2mm ktore ked som upol normalne za koniec tak sa mi zle zapalovali - ovladali - nemal som ziadnu prax.
:-)
Stránky: 1