SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahoj chalani.
Zváraniu sa aktívne venujem vyše 20 rokov ale dnes som zažil šok. Išiel som nahodiť hadice na nové fľaše a na acetylénovom ventile bolo kruhové koliesko (madlo). Samozrejme že tadial neprevlečiem strmeň. To je toto nejaká novinka alebo čo to je? Normalne som zostal hľadieť ako bača do tuzexu. Čo teraz?
Predpokladam ze je to asi pozostatok z prveho aprila.. tiez mi pred mesiacom dali vo firme co od nich beriem dusik, flasu ktora mala na zavite kde sa sroubuje ochranny klobucik to kruhove madlo.. ja som si to v prvej chvili neuvedomil co je to za chobotinu, ale to som zistil az ked som isiel namontovat na flasu budiky.. nastastie sa dali namontovat a dostal som sa tam klucom na dotiahnutie. Inak by som to na hulvata zdemontoval. Pri naslednej vymene prazdnej flase som pracovnikovi vo firme povedal, ze taketo nieco na flasi uz nechcem nikdy vidiet..
Editoval vyrobca (Dnes 07:13:48)
Neviděl jsem , co na to patří , ale běžně jsou takto opatřeny flašky s acetilenem v Polsku . Zrovnatak mají větší závit na kyslíku , tak pozor .
kyslík pasuje aj acetylénový ventil je klaciský, len má na sebe kruhové koliesko cez ktoré nejde prevliecť strmeň.
Stránky: 1