SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
ZDENÁL napsal(a):
Výrobní zastoupení je také v Itálii, kde se vyrábí jejich nejvyšší řady, černé provedení označené jako EVOLVE, a jejich výrobky jsou dodávány do celého světa, včetně Německa a dalších evropských států. Fabrika v číně má několik tisíc zaměstnanců, tak si snad nemyslíš, že tam jenom houpou nohama a koukají z okna.
Tak to by se mohlo, když se rozhoduje o nákupu a vychází to +- stejně, rozhodovat přednostně pro Kovax.
Výrobu tady v EU je nutné podporovat. Pokud se ovšem mezitím, kvůli zeleným a progresívním ničitelům společnosti v Bruseli, výroba Kovaxů nepřmístila úplně kompletně mimo EU.
Kovax je čistokrevná Čína, která s výrobou v Evropě nemá nic společného.
Která levná elektronika dnes není Čína? Ale aspoň to je evropská firma, která něco v té Itálii snad vyrábí.
Neboj dva tři roky tohodle obludária a evropské budou jen jinde tisknuté názvy na cedulích . Letí to do p r dele stále závratnější rychlostí ....
V tom s tebou bobo souhlasím.
Tak treba ja Jasic v tigu AC/DC urcite chvalit nebudu. Je to desna mrdka. Prvne jsem myslel, ze je to jen otazka jednoho kusu, ale kdyz jsem se na to zameril, tak je to zavada cele rady. Zazemi nejake asi ma. Po dobu nezbytne nutnou. Treba Chobola. Ja osobne bych si to domu neporidil. Kowax ma mnohem lepsi zazemi jak v zaruce, tak po zaruce. Vlastni zkusenost. Ja mam doma treba cerveny Kowax a nemuzu si narikat.
Editoval spikelet (14-08-2024 18:31:13)
Červený Kowax? To jsem ještě neviděl.
spikelet: co na Jasicu fungovalo špatně? Co považuješ za jeho vadu? Já Jasica nemám, ani mít nebudu, ani ho nepropaguji, ale když bych něco zatracoval, tak by bylo vhodné uvést konkretně proč.
To je jako přijít k doktorovi a on se ptá co vám je na co si stěžujete, "Je mě blbě",