SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Jak je na tom Kowax a Jasic se stabilním pozáručním servisem a je pravděpodobně, že budou opravitelné i za 5 a více let?
Na kowax slyším co do přístupu ke klientovi včetně pozáručního servisu samou chválu. Přesto že kowax není vyrobce, tak jejich přístup je lepší jak od mnohých výrobců. Já mám od nich kuklu a překvapil mě návod k použití, vše podrobně a přitom polopaťe popsáno, určitě neprotáhli čínský originál přes Google Translator.
Co do Jasicu nevím, ale prej sou to dobrý stroje, asi záleží kde kupuješ, vím že třeba chobola je má.
Opravovat se dá kdykoli cokoli. Otázkou ale je, jestli budou po delších dobách k dispozici náhradní díly a hlavně - jestli to bude chtít příslušný servis ještě dělat (a taky jestli ještě bude existovat). Vzhledem k tomu, že servisy musí dávat na své opravy záruku, se dnes opravy volí skoro výhradně výměnou celých desek, protože nikdo nemůže přesně určit co je při případné poruše ještě "nakopnuté" a odejde v záruční době opravy.