SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
alkoholik napsal(a):
To co popisuješ neni řemeslo. Svářeč spodního pantu levých zadních dveří u fabie, neni svářeč, ale pouze svářeč spodního pantu levých zadních dveří u fabie. Jsou lidi co jim tento druh práce vyhovuje.
Má vizi a naději že pokud bude dobrý postoupí na pozici "Svářeče levého předního pantu u Superba" a vo to gou ne?
🤭
I za 50 let bude svar asfaltového pásu v betonu stejný , jak v době provedení svaru . Jiná situace bude v míště tepelných šoků a UV záření sluníčka . U zemních-vnitřních izolací se chyba vytvoří hned při pokládce a následných zednických prací , nikdy nevznikne potom . Většina chyb vznikne proražením a u tvoření tzv. detailů - všechny prostupy , to jsou místa , kde se ukáže , zda izolaci dělá někdo školený zkušený , nebo si to nějak udělal majitel či zedník . Takže pokud se jedná o spodní izolace nemá se tím pouhým položením co stát . A na střeše jsem toto nikdy neviděl .
Zase to nepřehánějte , oni se určitě aby nezblbli posouvají po těch několika pracovištích , kde se COčkem z maratonu vaří . Ano toho mého známého jsem viděl také u naváření střech . To se dělá laserem bez přídavného materiálu v uzavřené budce .
Charon:
nehádej se s bububu, on sežral Šalamounovo ho.no a tak ví všechno nejlíp ....
Nevím co ty víš o asfaltu , nejspíš , že je černej , jinak h o v n o . Já ho měl na starosti ve výrobě asfaltových pásů 18 let .
bobobo napsal(a):
Nevím co ty víš o asfaltu , nejspíš , že je černej , jinak h o v n o . Já ho měl na starosti ve výrobě asfaltových pásů 18 let .
Aha, tak už vím, od čeho to máš. Ty výpary za 18 let udělaly svoje ....
bobobo napsal(a):
..... U zemních-vnitřních izolací se chyba vytvoří hned při pokládce a následných zednických prací , nikdy nevznikne potom ...
.....
Bobobo, určitě s vámi souhlasím s uvedeným tvrzením. Chyba vznikne tím že to nesprávně udělají. A jedna z tech chyb je klást vrstvy napříč. Další chybou je ušetřit na tloušce a složení lepenky... Prostě těch chyb co se dá udělat a dělá při výběru materiálu a pokládce je hodně.
Nebudu diskutovat o tom, že pokud izolace zabraňuje vlhkosti hned po položení, tak bude funkční na vždy. Všechno pracuje, jen na té zemní izolaci to není tak vidět a déle to trvá, o to jsou horší důsledky.
To že někdo dohlížel na výrobu pásů 18let mu nedává opodstatnění druhému tvrdit že ví h..no k jejich použití.
Já zas neumím vyrobit vajíčka, ale velmi dobře je umím použít. A zatím jsem nepotřeboval umět vajíčka snášet na výrobu omelety.
Editoval Charon (03-03-2024 23:12:59)
Charon napsal(a):
o to jsou horší důsledky.
jj (na zhotovitele / výrobce) jak píše pafik1605
Jako slovní cvičení to jde ......