SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
rozhoduji si koupit invertor a nevim pro ktery s tychto dvou se rozhodnout prosim o radu a skusenosti s tymito dvoma produkty diky za odpovedi
Otázne je na čo ich potrebuješ?Ja sa chystám tiež si jeden zaobstarať ale 1700HF a k tým skúsenostiam,jednu máme aj v kurze varí už druhý rok a ide bez problémov
bezne zvarani doma dilna len MMA
tak to Ti stačí jen 170 , já mám 170 LA a zbytečně není plyn , jen jsem Tig zkoušel s půjčenou flašou .
nie je to tak ze na tom stnadarde musime pri metode tig tou elektrodou škrabnut o material aby chytol obluk a pri LAčku staci sa len dotkunut lebo na zaciatok pusti mensi prud
xxx333 napsal(a):
Jednoznačně obyč. 170ku, ta bohatě stačí. Tu LA nevyužijete a při jeho nadprůměrné poruchovosti a neochotě výrobce řešit reklamace to za to nestojí (měl sem tu čest s oběma 170kami).
Ako je to vlastne s tymi KITInami HF 170?
no to HFko znamena High Frequenci akoze visokofrekvencne vysoke napetie ti hodi iskru ta zionizuje argon a zapali sa obluk,nemusite škrtat tou wolframovou elektrodou
Edison no nemyslel som to čo je to HF ale ako je to s tou zváračkou jej výdrž a tak....
wim napsal(a):
xxx333 napsal(a):
Jednoznačně obyč. 170ku, ta bohatě stačí. Tu LA nevyužijete a při jeho nadprůměrné poruchovosti a neochotě výrobce řešit reklamace to za to nestojí (měl sem tu čest s oběma 170kami).
Čau, mám vybranou KITin 150 TIG LA a ty píšeš, že jsou hodně poruchové?! Má s tím někdo podobné zkušenosti.
Dík za odpovď
Mám rok a půl Kitin 170 LA a zatím jsem nic poruchového neobjevil. (je pravda že svářečka zatím vypálila pouze okolo 100 elektrod)
ja si myslím že za tú cenu je to dobrá kvalita
rozdiel pri KITin...standart a KITin... TIG LA je podla návodu aj vtom,že u TIG LA sa da nastaviť hodnota HOT START okrem parametrov pre tig.Alebo sa mýlim?
Aj ja mam Kitin 170 tig LA a tieš som nikdy nelal s tymto invertorom žiadny problem vypalil som s nim cca 600 elektrod.A to som dost často v zime vybral invertor z tepla vonku do mrazu a hnet som zvaral.
A čo 170HF?dúfam že nie je poruchový...
Taky mam KiTin TIG LA, 99% sice varim TIGem a naprosta spokojenost, na domaci vareni vrele doporucuju, ale je to hlavne o tom co a jak casto svarujes. Ja napr. varim materialy do 3mm a mam vetsinou dlouhe pripravy materialu, tzv. si s tim vyhraju, takze na 1hod. prace pripada tak 10-20cm svaru.
Stránky: 1