SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím,
Nutně sháním přepínače jemného a hrubého ladění proudu na tuto svářečku, nebo stačí i součásti přepínače si zrepasuji. Poradí někdo??
Jinak oba dva přepínače jsem měl rozdělané a jsou v háji zobáčky, které dosedají do drážky a spínají přes mostek obvod.
Doufám, že to je řešení k mému problému se špatným přívodem svařovacího proudu. Nemám šanci cokoliv provařit. je to tak max na plechy, a dříve jsem vařil jekly truby jedna radost. problém nastal zničeho nic. Na ty přepínače se chystám už delší sobu jdou hodně ztuha zasekávají se. Jak jemné ladění 1-4 tak i hrubé 1-4.
Nemáte někdo tip na závadu kromě přepínačů?
prepíneče presne také nemám, ale napíšte my výrobcu aký tam je a pozriem sa na to na nejaké podobne
auto-point napsal(a):
Zdravím,
Nutně sháním přepínače jemného a hrubého ladění proudu na tuto svářečku, nebo stačí i součásti přepínače si zrepasuji. Poradí někdo??
Jinak oba dva přepínače jsem měl rozdělané a jsou v háji zobáčky, které dosedají do drážky a spínají přes mostek obvod.
Doufám, že to je řešení k mému problému se špatným přívodem svařovacího proudu. Nemám šanci cokoliv provařit. je to tak max na plechy, a dříve jsem vařil jekly truby jedna radost. problém nastal zničeho nic. Na ty přepínače se chystám už delší sobu jdou hodně ztuha zasekávají se. Jak jemné ladění 1-4 tak i hrubé 1-4.
mozna by šly nahradit ty prepinače z jineho cočka treba 6 polohove z nejake svařečky značkyOMICRON..
auto-point napsal(a):
Zdravím,
Jaká je amperáž, označení trochu se rozepište protože takhle můžem jen hádat, ikdyž zkušený technik pozná i z označení Udimig druh přepínače, já osobně si to nepamatuji. Vačky by se daly sehnat ale je potřeba druh přepínače, nějaký Obzor Zlín nebo co tam je?
Dobrý den,
přepinače UDIMIG nejsou problém.
S pozdravem Zdeště
tel: 603 53 10 32