SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
E-Ryc napsal(a):
Nedela se na tom pak medenka?
Tak do roku 1975 - 80 byla k dispozici na nerez, vedle naběraček třeba síto do vařáku na vosk, jenom ta mosaz, nebo možná bronz. Měděnka se obvykle neobjevovala. Jedna naběračka, co jsem se díval, byla evidentně sbodována a sdrží.
Jinak ke konci socíku, tak od drruhé poloviny 80 let už byly "k dispozici" na takové melouchy stříbrné pájky.
Reakce na #550 - Kolik lidí si všimne na stránce Lidlu pod krásným obrázkem těch malých obrázků, kde je i připojovací vidlice. Ouha - tu nikdo do své 16 A zásuvky nestrčí. Nebo jo?
jirkati napsal(a):
Reakce na #550 - Kolik lidí si všimne na stránce Lidlu pod krásným obrázkem těch malých obrázků, kde je i připojovací vidlice. Ouha - tu nikdo do své 16 A zásuvky nestrčí. Nebo jo?
Tak to má na obrázku aj tá performance na elektródy a vo videách mali obidve normálnu vidlicu na 230V
Zaujímavé ako sa tu hania zváračky. Ja mám jednu PFDS 120 A2 samozrejme som ju upravil. 4krat KBPC 5010,3krat kond.10000mf/63v,Trafo na 24va dve tlmivky doma vinuté. Jedna na E I jadre z medzerou a druhá na U jadre z tlmivky verejného osvetlenia. Počet závitov neviem lebo som počas skúšky odvíjal závity. Nakoniec ésom dal obidve tlmivky paralelne. Napojenie riadiacej dosky z 24v trafa ktoré je napojené na 220 v cez relé z výstupu silového trafa cez malý usmerňovač. Horák je Telvinovy s plynovým ventilom. Zvára to pekne hladko s plným drotom.
Vždyť jsi jí právě pohanil taky. V původním stavu stála za ho...., tak jsi jí významně upravil. Tím jsi z ní udělal jinou svářečku ....
Ale za ten pocit pri zvárovaní to stojí.
Sice to neije multi len samotna plazma...ale za 89e aj s postou preco nie.
myslim toto prevedenie: PPS 40 B3
Skusim na obcasnu karosarinu snad postaci.
Děkuji. Včera mi řekl zeť že si jim viklají i značkové.
j.bill napsal(a):
Podivná závada plastového krytí eurokonektoru hořáku PMSG 200 A2.
https://youtu.be/xwj-iwjn7ok prý: "Koupil jsem totální šrot!"
Naštěstí kovové dosedací plochy drží pevně, ale je to i tak nepěkná vada a důvod k reklamaci!