SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím, obracím se na odborníky. Chci si koupit svářečku na hliník a slitiny, co byste mi poradili. Výběr je obrovský. Nebudu s tím svařovat celou šichtu, spíš to potřebuji občas, když něco praskne, nebo zavařit trubku od klimatizace a podobně.
Co říkáte tomuto: GENITIG 200AC/DC KOWAX SET06B ?
Raději bych viděl třífazovou, ale to je už za jiný rupie.
Děkuji předem za dobrou radu.
origosch napsal(a):
Zdravím, obracím se na odborníky. Chci si koupit svářečku na hliník a slitiny, co byste mi poradili. Výběr je obrovský. Nebudu s tím svařovat celou šichtu, spíš to potřebuji občas, když něco praskne, nebo zavařit trubku od klimatizace a podobně.
Co říkáte tomuto: GENITIG 200AC/DC KOWAX SET06B ?
Raději bych viděl třífazovou, ale to je už za jiný rupie.
Děkuji předem za dobrou radu.
Trubky od klimatizácie sa zvárajú? Je pravda, že som to už roky nerobil, ale voľakedy sme ich spájkovali striebornou spájkou.
Editoval Juraj.A (09-06-2023 15:08:17)
Ta trubka, o které mluvím je hliníková. Vozím to zavařit do firmy, která to dělá, ale znamená to jeden den to tam odvézt, další den pro to jet a auto mi "vykvasí" na heveru.
origosch napsal(a):
Ta trubka, o které mluvím je hliníková. Vozím to zavařit do firmy, která to dělá, ale znamená to jeden den to tam odvézt, další den pro to jet a auto mi "vykvasí" na heveru.
Netušil som, že sa v Tvojom prípade jedná o klimatizáciu v aute.
Já mám raději JASIC. Např. typ E201.
Nechci špinit Kowax ale od nich bych si teda svářečku nekoupil ani za zlatý prase....nejprve by se měli naučit chovat k zákazníkům, a taky (a to je nejdůležitější) by se měli opravdu starat o podporu "svých" svářeček a neslibovat pouze. Škoda mluvit...
origosch: Já bych ti jednu značku doporučil, ale pak by se do mě možná zase někdo navážel...ale věř, že i mezi čínou jsou velmi kvalitní mašiny a Kowax to rozhodně není
Editoval Discovera (15-06-2023 19:55:21)