SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobry deň kupil som si formiku 350fw a potreboval by som schemu zapojenia ovladacej dosky AP 178v6 najde sa niekto kto mi s tym pomože ,kde zapojit potenciometre a v akych hodnotach ,prepinač,napajanie atd.
Zkus se zeptat přímo ve formice. Pokud vím normálně fungují.
Presne to mi napisal aj killeroz a už som pisal ale zatial chcely iba fotky ake kable mi tam vysia a odvtedy nic žiadna odpoveď
Kileroz ví prd a ostatní chtějí běžně zaplatit .....
Tak tak no spravil by to kufrik plny 1000euroviek to by este pisaly ze kedy mozu prist ale mat taky kufrik tak to neriesim ale kupim celu firmu
Ja ju mam za 50e ale je bez popisu
Někdo z uživatelů tady myslím měl Formicu, ale nevím už který typ. Je to už delší dobu co to tady řešil.
To tam do tej Formici musis zatelefonovat na servis. Povedat, ze si posielal email. Oni ho dohladaju a az potom to zacne niekto riesit. Fotky dosky pytaju preto, lebo je viacero SW verzii a lisi sa aj samotna DPS podla r.v. Tak aby vedeli, ze co ti maju poslat. Tiez som to s nimi riesil, tak preto to viem. Ono je tazke od nich nieco dostat, tvaria sa jak by to bol kozmicky program NASA.
Ja som tam písal došli my 2 emaily odvtedy prešlo zhruba jeden a pol tyždna a nic asi musim čakat
No to som nevedel že ked pošlem email a nic potom musim volat ale inak to asi nebude .Dakujem pekne za pomoc ,skusim zavolať dufam že niečo konečne poriešim.
To nevíš , že se dnes i platí ??