SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Tady budou přípravy větší "pakárna" než svaření samotné.V podstatě to napasovat celé na ze 3 průměrů skládaný protikus(kopyto) ke kterému se to šrouby přes stávající díry přitáhne......
Já bych to viděl na dva průměry, ale i tak. Problém je, že tohle málokdo vidí a tím pádem se mu nechce zaplatit. Příprava pár hodin, samotné svařování půl hodiny .....
Mě zarazio svaření "práškem". O ničem takovém jsem neslyšel. Ani jsem o tom nic nenašel. Jen to, že jsou pájecí "dráty" uvnitř kterých je práškové tavidlo. Dále mě zarazilo že tím vznikne "pružný" spoj. Byl bych rád, kdyby ten, kdo o tom něco ví tady něco sdělil.
Co se týká přípravy ke svařování, tak jak jsem už psal. Je to hodně rozchroustané a došlo ke změně rozměru s tvaru funkčních ploch. To se musí uvolnit a vrátit zpátky a zafixovat. Co se týká uložení hřídele, myslím, že by se to dalo po svaření vybrat a dát pouzdro, aby to "běželo". Mám obavu, že 20k Kč by nemuselo stačit.
Aby jim nakonec nevyšlo jako jednodušší za využití dotací koupit nové čerpadlo současného vyráběného typu a napojit místo starého. Sigma u nás má docela slušný sortiment čerpadel, třeba by některé pasovalo.
Ja si myslím , že si ta firma pomýlila hliníkovú zliatinu s liatinou .
Srdecne zdravim a prajem peknu nedelu, tak uz mame konecne obal zavareny. Hladame teraz sikovneho sustruznika, so sustruhom o tociveho priemeru 0,5m, ktory by nam zvary pomohol, za rozumnu cenu,osustruzit. Prosim, nepomoze niekto, alebo nedate dobry typ? Dakujem Jan
Editoval solide1964 (28-05-2023 08:48:59)
Pafiku, tu to mas z ineho pohladu..
Cele je to natrete nejakou striebrenkou... no a matros obsahoval nejake to percento zinku... to cierne pod zvarom je spalena striebrenka... blbo som to tam asi ocistil... ale vybrusene V na zvar tam bolo poriadne..
Editoval vyrobca (29-05-2023 17:49:39)
vyrobca: no vidíš, takhle to vypadá OK
Je to jak v politice; je třeba ten správný úhel pohledu ....
Stránky: 1 2