SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím vás zvárači.Vedel by mi niekto pomôcť?Mám taký problém že sa mi rozbila zváračka a chcel by som ju ešte zachrániť.Vedel by mi niekto odfotiť vnútro aby som vedel identifikovať chýbajúce súčiastky?Veľmi mi to pomôže.Na foto je strana elektroniky ktorú potrebujem odfotiť.Je to Kitin 170.Veľká vďaka.
Editoval messino (30-03-2023 18:57:00)
Rozbila se tím, že utekly součâstky? Nebo si spíše pořídil vrak a chceš ho dát do kupy? Pravděpodobně se toho někdo zbyvil proto, že to bylo neopravitelné.
Vypadá to na fotce jako zlomená deska
JÓ zahajskej , ještě nevíš , že v podstatě vše je opravitelné , ještě se musíš učit .
Božku, trochu uber. Je tu dost lidí připravených iniciovat admina k dalšímu BANu. To nemáš zapotřebí. Vždyť stačí na některé zavádějící příspěvky prostě nereagovat.
Jednoducho sa mi rozbila..dlho som ju použival a chcel by som ju ešte dať dokopi.Nikto sa jej nechcel zbaviť a ani ja nechcem.Myslím že som nechcel veľa.len ak by niekto mal takúto istú a poslal foto desky.Myslel som si že tieto fóra sú na to aby sme si aj pomohli keď vieme
zahajskej napsal(a):
Rozbila se tím, že utekly součâstky? Nebo si spíše pořídil vrak a chceš ho dát do kupy? Pravděpodobně se toho někdo zbyvil proto, že to bylo neopravitelné.
Nerieš odkial to je a či je to opraviteľné.Na tom nezáleží.Ver mi,oveľa horšie veci som už opravil.
Veď normálne napíš výrobcovi na technickú podporu , nech ti odfotia ten kúsok dosky a hotovo.
Keď sa chvália že je to česky výrobok , mali by mať aj podporu.
To by musela byť veľká náhoda , aby tu zváračku niekto na fóre mal a bol ju ochotný kvôli tebe rozobrať a nafotiť.
Tak jestli je deska zlomená, tak tam budou v první řadě přerušené spoje. Jednovrstvou desku by snad šlo po narovnání a nějakém zpevnění ty spoje propájet, vícevrstvou desku ne.
A potom tam budou nejspíš i nějaké zničené součástky, pokud po zlomení desky byla svářečka pod proudem.
Pokud to výrobce bude chtít opravit, bude to o výměně celé desky.