SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
servis.
opravuju co vyrobili...a podla popisku na ich stranke : ``Snažíme sa neopravovať pokazené časti výmenným spôsobom, ale snažíme sa vymeniť iba pokazené súčiastky, čím šetríme Vaše náklady.``
Kontaktujte nás
tel.cislo a mail si dohladas
ta zvaracka je des. kde to sluzilo ?
Editoval SO 545 (21-07-2019 19:29:44)
Servis si doma spravim sam a musím spraviť nové šasi. Potrebujem ale el. schému od toho aby som si to vkľude poznačil poodpajal. Bolo to vo firme tam sa potom menili stroje tak hento si sused zobral domov cca 3 roky teraz stala v dielni. Som elekrikár takže by som to mal zvládnuť.
Len potreboval by som tu schemu nema niekto?
schéma (bez řídící desky) je v návodu např. https://ulozto.cz/!HYAWp8BPh/navod-formig-189-249-pdf
Navod od toho nemam je to 250.tka hľadal som na nete ale nič som nenašiel
Ylmivka u formiga je ako umiestnena? Ja ju mam vykuchanu...
Nechcem zakladať extra tému, potreboval by som odfotiť tabulku nastavenia výkonu na Formig 289. V manuáli to nie je, na internete som nenašiel použitelnú fotku
Na firme ju nejaký dobrák "poumýval" že z tej tabulky nie je nič vidieť.
Využíva sa len ozaj občasne a zvlášť pri rôznych opravách a kedže s nou už takmer vôbec nezváram, tak nemám v hlave "nastavenia" a väčšinou sú to všetko roboty že človek to niekam dotiahne aby tam niečo prevaril ešte povykrúcaný cez mašinu a v tom momente nie je velmi ani na čom skúšať prskať a nastavovať a nebaví ho preliezať hore dole 5x...
Lebo jeden krát treba väčší výkon, inokedy zasa menší...
Doma mám svoj Formig 249, ale to mi je trochu na prd, potreboval som fotku z toho Formig 289, má trošku v iných stupnoch výkonu použitie tlmivky