SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahojte zvárači amatéry, ako som už niekde spomínal chcel by som začať s testom jednotlivých malých invertorov na československom trhu a to všetko uverejňovať na Savrinfu, ale pred tým sa vás chcem spýtať aké testovené parametre by ste najradšej uvítali v teste. Mojim hlavným cielom je porovnať hlavne technické parametre. To znamená porovnať čo je deklarované na štítku a reálnymi hodnotami.
- Napatie na prázdno
- zaťažovateľ pri 40C
- Efektívny prúd
- Maximálny prúd
-minimálne napájacie napatie(+-15%)
-technologia spracovania obvodov
ďalej
-prídavné funkcie (Tig, CELL....)
-váha
-robustnosť
-napájací kábel
-cena......
ak máte ešte nápady píšte...
caff ...
to chces testovat pri praci?? alebo iba porovnavat tabulky ??
lebo ak chces s tymi invertomi aj zvarat, mna by napr zaujimala pracovna teplota (napr po minutovom zvarani) a odber prudu pri napr 100A
myslim ze tieto veliciny sa daju lahko odmerat, len neviem ci sa na to podujmes :-)
vela stastia
Mozna by stalo za to udelat i tabulku poměr cena výkon. Urcite by vyhral muj Berlan
A nezapomenout na poruchovost to je jedna z dulezitych veci
Určitě bych dal položku kvalita a stabilita oblouku.
ak by sa dalo aj fotky "vnutornosti" by potesili...nedavno kamarat doniesol invertor na opravu ale po otvoreni sme len zistili ze to bude velky problem nakolko bol cely plosny spoj zaliaty dakym "bordelom"
Stránky: 1