SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
tohle jsem si koupil v OBI někdy před 25lety jako svůj první invertor. Když mě přestalo bavit tahat UTA200.
Vařilo to sqele než to kolega trefil okujema od flexy, nasály dovnitř, kaput.
Na druhý pokus to opravil bývalý přispěvovatel Svarfóra působící za Brnem.
Už s tím ale nevařím. Vařím Lorchem, tohle odpočívá v regálu spolu s KITINem a Dniprem - to občas beru do světe když chci někomu vytřít zrak
bourači, je to tenhle model
https://www.einhell.cz/p/1544160/
koupil jsem ho za 1000kč bez kabelů, výstavní kus, v OBI. Co mi vadí je, že s přilepením elektrody(není to tak často), se ventilátor téměř zastaví, šetřili a hodili jeho napájení až na konec
Co máš za tu svářečku Dnipro, jsi s ní spokojen? Dnipro je made in Ukraine, ale kdo ví, třeba to bude made in Russia. Je opravdu Dnipro vyroben v Ukrajině, není to jen převlečenej rákosník?
Taková věc se prodávala v china pod pětistovku . Za 7stovek bylo 200A , tedy papírově .
bobobo napsal(a):
Taková věc se prodávala v china pod pětistovku . Za 7stovek bylo 200A , tedy papírově .
Máš na to nějaký odkaz, kde je vidět, že to stalo 500Kc?
Jirinek napsal(a):
bobobo napsal(a):
Máš na to nějaký odkaz, kde je vidět, že to stalo 500Kc?
Tak za 500.- Kč asi nie, ale za lacný peniaz áno.
https://www.aliexpress.com/item/1005004 … RP3Ahl5zls
Díky za odkaz na aliexpress, ale ta svarecka na aliexpress je úplně jiná. Ten Einhell co mám není něco extra, ale takový sunt to není, zvládne 3,2 basicky na dlouhy prodluzovak
Tzv. 100A krámy se vyráběly tak před 10ti lety . ZX7 jsem koupil hned dvě , no nekup to 7stovek kus .
S touto svářečkou jsem měl párkrát co dočinění a ve většině případů jsem měl na stole IGBT ohňostroj. Celá ta deska na chladiči začala střílet a vydávat barevné efekty. Bohužel vařit jsem s tím možnost neměl, ale obecně vzato systém chlazení skrze desku na chladič není nikdy ideální a chlazení je problematické. Pokud se nebude nějak výrazně přetěžovat a dá se jí prostor na uchlazení nebude s tím větší problém.
Stránky: 1