SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Kdo chce koupit v Lidlu, tak kupujte, dokud to tam je. Lídl má údajně příští rok skončit s prodejem nepotravinářského zboží, protože tento prodej neplní vytyčené množství zisku. Plus k tomu současné problémy třeba s dodacími lhůtami výrobců a podobně.
Radim: Moc to nechápu, ale budiš. Vždyť to nářadí a různé pomůcky pro kutily určitě udělá dost velký zisk, no že to začínají oj...t s kvalitou aby měly co největší zisk, to už je jejich volba. Ale co jsem od nich už pár kousků koupil, tak jsem docela spokojený. Je to opravdu jen na hobby použití a to svůj účel urřčitě splní. Jestli tam někdo nakupuje věci že to bude používat někde ve firmě, nebo že pracuje na IČO, tak je to k..t.
Ja to mam na hobby pouziti, delam vzdy neco narazove. Kdyz to nebude fungovat, tak budu vedet ze priste si priplatim a koupim neco co uz se opravdu vyplati a je dimenzovane uz i pro mensi kovovyrobu.
Radime, také jsem to zaslech, ale moc se mi to nezdá. Je to podle mého docela tahák lidí do obchodu a zisk také bude slušný. Stačí se rozhlédnout co lidí krouží v nepotravinové části a cpe věci do vozíku.
Osobně mám tu pásovku z Lidlu a na občasnou práci spokojenost- i když na každodenní profi používání to určitě není a nevydrželo by to. Ale zase výhoda, že když Vám ta bruska odejde, tak bezproblému vrací peníze zpět.
Charon napsal(a):
Radime, také jsem to zaslech, ale moc se mi to nezdá. Je to podle mého docela tahák lidí do obchodu a zisk také bude slušný. Stačí se rozhlédnout co lidí krouží v nepotravinové části a cpe věci do vozíku.
To se pozná za pár měsíců.
Tylsar.M napsal(a):
Osobně mám tu pásovku z Lidlu a na občasnou práci spokojenost- i když na každodenní profi používání to určitě není a nevydrželo by to. Ale zase výhoda, že když Vám ta bruska odejde, tak bezproblému vrací peníze zpět.
Len ak to použiješ trikrát a pokazí sa ti a ten tretíkrát je po dvoch rokoch od kúpy ...