SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Pafiku1605, tak tam by se tahle svářečky i při nejlepší vuli nevešla.
Tušil jsem, že pár lidí potěším ....
http://www.svarforum.cz/forum/zobrobr.p … 121701.jpg
Potrebujem stol do garaze.Po zvareni,vybruseny pred farbou.Dovaral som vystuhy z joklov,dlhe horne,dolne,v zadu a v predu.
Editoval kimir (03-09-2022 21:30:34)
pafik1605 napsal(a):
víc by potěšily fotky nějakých vlastních výtvorů, né obrázky stažený z netu
[url=http://www.svarforum.cz/forum/zobrobr.php?image=./uploads/10486_img_20220903_094516.jpg
Na komplet nastriekane to mam-Konecne casovo to vyslo a hlavne pocasie prialo,len som to neodfotil.Neskor odfotim.Prve dva supliky nastriekane.
Editoval kimir (03-09-2022 21:53:16)
bourač napsal(a):
pafik1605 napsal(a):
víc by potěšily fotky nějakých vlastních výtvorů, né obrázky stažený z netu
Veřejně jsem ti nabídl možnost vlastnit jeden z mých výrobků; nereagoval jsi.....
to jsem nějak nezaregistroval, zkus to znovu prosím...
ale dobře si to rozmysli, reakce se ti nemusí zamlouvat
Bouraci keby doslo k zakazke a budes spokojny . Tak Pafikovi ku placi v buducnosti pridaj aj jednu 100eurovu flasu konaku Lebo chudak musi cucat cely rok len jednu flasku Ta nech ma radost
pafik1605 napsal(a):
Veřejně jsem ti nabídl možnost vlastnit jeden z mých výrobků; nereagoval jsi.....
jo táááák, no tak to určitě. Máš ponětí kolik takový plech stojí? A já to pošlu nějakému noname přispěvovateli od kterého jsem eště neviděl ani fotku vlastní práce.
Stačí třeba:
(dnes)
200kg kruhová deska, antikoro, původně vstup do tlakové nádoby.
Koreček z vertikálního dopravníku cementu.
Kus nějaký roury.
Takhle jsem to měl nějaký čas na dvorku, jakési třeba korýtko na kytky. Nevyužito.
Před časem mi praskl po 30letech Kasper 150, okamžitě jsem rozjel sehnání nového a sešly se mi hned dva.
Jeden sem umístil do dílny na původní místo a druhý se tady válel a překážel.
Dnes jsem na koryto navařil kus plechu 6mm, který se tady taky válel, vyvrtal díry a plonkového Kaspera přišrouboval.
Celá skoro 300kg věc jde jednoduše přemísťovat dle místa montáže - položit na bok a kutálet.
Bude to stát venku na dešti takže ještě kus bytelný plachty na míru.
Bourac to fakt chces kotulat 300kg ? To vela aj na opaleneho terminatora na steroidoch Hlinikovy slzickovy plech mam tiez doma .Asi 3 velke tabule co mi zostali a hrubky len 3mm. Jedna pred asi 8rokmi stala tusim okolo 140eur po zlave ked pamatam . Ale na stupacky by som pouzil bezosvove trubky zakoncene dinkami +dat pozinkovat a na to uz len zvrchu nanitoval kusok toho hlinikoveho p.ica plechu . A tym padom by pod stupacku sa dalo dat aj hever alebo ju za stupacaku vytahovat ked zapadnes ci sa prevratis . Ako sa to robi na terenakoch Ze mocne na veky vekov
Kuva nakoniec Pafik ostane cucat fakt len jednu flasu konaku za rok To je v háji Idem si naliat
Joe, ty raději mlč poslední tvojí fotku sem viděl otroky zapřažený do pluhu.
tak aspoň fotku vareného vína keď sme na svarfore
alebo už si propil zváračky aj foťák?
Joe: chlastej si co chceš. Tvoje játro, tvoje oči ....
bourač: ale tys nepsal nic o zkoušce na svařování hliníku pod argonem. Tys napsal tohle:
Pokud je zde někdo kdo Al běžně sváří může získat mou vděčnost ......
Podmínka běžného svařování hliníku splňuji, jen si nejsem jistej tím dalším; nedělal bych to kvůli vděčnosti v žádné formě
Bourci Varene vino ? To je ruhanie tak pit vino A keby som prepil vsetko tak su milionar -lebo by som predal flasky Sa necerti lebo ty len rozkazujes pri burani makacom a ja rozkazujem ale pri stavani . A chces aby ma zavreli v dnesnej liberalnej dobe ked tu dam fotky ako opaleni makaci pracuju Naposledy to tu sposobilo velky rozruch A k pafikovi sa skoda vyjadrovat lebo podla neho 50eurovy konak vypaluje oci .Ale s 100eurovym co cuca cely rok sa mu uz otvaraju neake nove obzory
Joe: podle tvých příspěvků chlastáš všechno, co teče a obsahuje alkohol.
Mimochodem, víš, že i nejlepší francouzský koňaky obsahujou 2-3% metylu? Kolik ho asi obsahujou ty tvoje VS koňaky?
Editoval pafik1605 (05-09-2022 12:37:58)
Pafik: Šťáva černého rybízu obsahuje 70 až 176 mg.l-1 metanolu, jablečný mošt čirý 36 až 88 mg.l-1 ..teraz raď
Joe tu už nemudruj nad alkoholom lebo to ťažko znášas, a daj sa na limonadu, bude z teba Limonadovy Joe aby si neskončil ako pianino..
Editoval AndyS (05-09-2022 14:17:07)
ale no tak, přece se ví že aby vznikla krásná pravidelná husenica je nutné si před prací dát štamprli, aby se ruce netřásly.
bourač: tak preto mi to nejde podla predstav, šiesta čakra mi chýba . Pijem zásadne po práci, musim to prehodnotiť
Kua chlopy sa to tu rozbieha.Stangmasti od zvareneho
bieleho,farebneho😁 Aspon je tu veselo.
[url=http://www.svarforum.cz/forum/zobrobr.php?image=./uploads/10486_img_20220905_155929.jpg
Tu je slubena foto.A idem uvolnit prenho miesto.
Pafik ja vacsinou ked pijem konak tak VSOP . Ze stoji bezne cez 50e ale v akcii ho kupim za 31az 34eur . Ze nepis tu bludy A ked pijem s kamosmi na chate co su vacsinou zamestnanci v statnej sprave -prokuratori alebo nosia talar pri pojednavani . Tak tito ludia mi nukaju len ten lepsi chlast Ze nepis tu somariny ked vypijes za cely rok len jednu poondatu flasu konaku za 100eur Keby sme sa stretli osobne tak do tvare by si mi to nepovedal lebo by si bol zo.sra.ty ako to vacsinou byva Milujem takych hrdinov cez internet .
Pridem na forum precitat nove prispevky a len sa zbytocne rozculim s curakmi co sa chvascu,ze piju konak za 100eur . A chudaci ho cucaju jednu flasku za cely rok ale musia to vytrubit aky su frajeri Boze to je doba
bourač napsal(a):
ale no tak, přece se ví že aby vznikla krásná pravidelná husenica je nutné si před prací dát štamprli, aby se ruce netřásly.
U svařování mi to takhle nefunguje, ale v minulosti, kdykoliv jsem dělal v bance server, tak jsme s kolegou museli vždycky něco vypít, než se začalo dařit