SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Pozdravujem všetkých zváračov. V blízkej dobe si plánujem kúpiť novú zváračku, niečo univerzálne na občasné bežné práce doma a okolo domu. Hlavne niečo spoľahlivé, cenovo prijateľné a aby bol na to v prípade potreby aj servis. Doteraz som sa trápil so starým neusmerneným trafom, s CO2 mám prax z minulého zamestnania. A tak som sa rozhodol pre zváračku Fanmig J5 MOST. Chcem sa opýtať, či ju máte niekto a ako ste s ňou spokojní, recenzie na nete sú celkom fajn. Ak už je o tejto mašinke niekde vlákno tak sa ospravedlňujem, nenašiel som ho. Ďakujem.
Ak si ju chcete pred kupou aj vyskúšať zbehnite priamo do predajne Solik tam Vám ju zapnú a môžete si ju aj priamo vyskúšať - vždy je to lepšie ako kupovať cez net, osobne som chcel J5 pulz ale po vyskúšaní som zobral inú
Ďakujem, určite tam pôjdem osobne, som z DK, nie je to ďaleko. Ale nevedel som, že v predajni Solík je možnosť odskúšania, to je super. A čo ste si vlastne vybral namiesto toho J5 pulz?
Při nákupu přez net je zas možnost odzkoušet v klidu doma a do 14 dnů vrátit. Každýmu vyhovuje něco jiného.
Tak Fanmig J5 MOST je už druhý týždeň doma, už som sa s ňou stihol zoznámiť, zatiaľ veľká spokojnosť. Ako prvé som si samozrejme na ňu vyrobil zvárací vozík a pár drobností. Za tú cenu super stroj.