SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim
Pisem bakalarku na temu vseobecne o renovacii v priemysle, navaranie a priprava uprava pred po ... súčiastok , moc by ste mi pomolhli, keby ste mi poslitli nejake materialy napriklad nejake linky kde si mozem nieco staiahnut alebo by stacili obrazky.... moj mail adamkolenic@zoznam.sk vopred DAKUJEM
To si až taky lenivý ,že sa ti nechce prísť sem a pozrieť si odpovede na tvoju otázku?
kam myslis sem? akoze na tomto fore? no haladam hladam ale nic take nenachadazm co by sa mi hodilo.
veru, veru jak pise m.evil, vela je aj tu na fore a tiez na svarinfo a este vela najdes ked si natukas www.google.sk ... mam vysku a robil som bakalarku aj diplomovku (skoncil som zvaranie v trnave) a teda takto som si to nezlahcoval... a to som dost flakal skolu...
dobre nooo ste mi nalozili teda, preco by som si to nemal zlahcovat? treba skusit vsetky moznosti...
Potom to aj tak vypada na Slovensku s tymi panmi inžiniermi,tí čo za nieco stoja idu do zahranicia (lebo na Slovensku ich nikto nezaplati) a to co zostane doma stale spekuluje ako sa bez roboty dostat s peniazom lebo sa im nechce robit a potom sa len tuneluje a tuneluje možno trocha tvrdé,ale realita
Je zajímavé, že i v kurzech IWS, IWT či IWE se občas vyskytují na začátku účastníci s obdobným přístupem jako zakladatel tohoto vlákna. Značná část z nich pak mizí ještě před polovinou kurzu a z těch. kteří vydrží až do konce jich přes polovinu obvykle závěrečné zkoušky napoprve neudělá a jsou i tací, kteří neuspějí ani při opakování. Prostě teprve v praxi se pozná, zda člověka dané téma skutečně zajímá a zda mu věnuje i víc, než jenom získání příslušného titulu. Už se mi dokonce stalo, že se mi ozvala firma s dotazem "Co se ti IWT vlastně učí?", když novopečený absolvent kurzu nevěděl co má firma udělat, aby získala certifikaci pro svařování podle ČSN EN ISO 3834 a ČSN EN 15 085. Při rozhovoru s tímto "odborníkem" jsem se dozvěděl, že on to až tak nežere, že sice do kurzu celou dobu jezdil, ale moc ho to tam nebavilo, a že při opakované zkoušce měl kliku na otázku. K tomu bohužel není co dodat.
Přesto přeju adam31188 aby se svařování stalo jeho celoživotní i pracovní zálibou. Je to koníček, který rozhodně stojí za trochu námahy, i když znamená celoživotní vzdělávání se, protože "Kdo chvíli stál již stojí opodál...".
jirkati diki... Podla mna skola akakolvek mi je na nic vsetko potrebne sa naucim v praxi. Moze ta bavit zvaranie,moze to byt tvoj konicek ale ked konecne ziskas tie tri pismenka Ing pred menom stale si nula nic nikam ta nezoberu hlavne v tejto dobe. Preco? inzinier sice si ale nevies nic a fabriky vedia ze ked nemas prax si nepouzitelny. Takze podla mna davate moc velky vyznam tej bakalarke.
a tu praxi zjiskas tim, ze to za tebe vyhleda nekdo jiny? zabal to
lachty napsal(a):
a tu praxi zjiskas tim, ze to za tebe vyhleda nekdo jiny? zabal to
Řekl bych, že tu bakalářku už odevzdal.