SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahoj, chtěla bych koupit manželovi k narozeninám svářečku. Prd tomu rozumím, a tak se obracím sem a moc prosím o pomoc.
Potřebuje ji na lehčí domácí práce, třeba přivařit pant u dveří... Nic profi s tím dělat nepotřebuje. Já bych si představovala něco kvalitnějšího, co se samo nesesvaří zevnitř. Rozmyslím mezi:
KITin 150 nebo MAKin 160.
Můžete mi prosím poradit, která je podle Vás lepší?
Děkuju mockrát.
V kterém obchodě prodáváš?
To na obchod nevyzerá, link chýba. Podľa mňa pri tých dvoch je to jedno, zvárať budú obe.
Stejna cena stejna barva, stejny vyrobce (nebo alespon lepic loga), takze ja bych moc nedal za to, ze i silove vnitrnosti budou stejne.
Takze ja bych rekl, ze zalezi, jestli manzel ve volnem case radsi MAKne na sousedku nebo okopava KYTicky.
A pro pripad, ze je to nahodou seriozne mineny dotaz: nech ho ku*va si vybrat to, co chce. On ti taky nekeca do vyberu siciho stroje (abychom se drzeli genderovych stereotypu).
Editoval E-Ryc (03-02-2022 08:33:19)
Ten nick je hezkej, víš, čemu říkají naši východní bratří "kefovat" ?
Pokud tohle není fór nebo provokace, tak namaluj manželovi "Šek na X.- Kč na svářečku" a ten mu dej, ať si koupí co chce a ty mu to proplatíš. Pak se tady objeví jeho vlákno a my mu budeme radit, každej něco jinýho, až mu z toho půjde hlava kolem . Ale bude to jeho problém, ne tvůj.
Když si koupí něco jinýho, tak mu to neproplatíš.
https://www.svarforum.cz/forum/viewtopi … 33&p=1
Já osobně bych z těchto dvou bral KITin, nicméně toto není rada, jen můj názor.
Editoval Zdenek11 (03-02-2022 11:19:09)
pafik1605 napsal(a):
Ten nick je hezkej, víš, čemu říkají naši východní bratří "kefovat" ?
Pokud tohle není fór nebo provokace, tak namaluj manželovi "Šek na X.- Kč na svářečku" a ten mu dej, ať si koupí co chce a ty mu to proplatíš. Pak se tady objeví jeho vlákno a my mu budeme radit, každej něco jinýho, až mu z toho půjde hlava kolem . Ale bude to jeho problém, ne tvůj.
Když si koupí něco jinýho, tak mu to neproplatíš.
Zo všetkých príspevkov sa mi táto rada pozdáva asi najviac. Napr. mne Ježíško doniesol prostredníctvom zaťa/dcéry nový počítač. All in one - Všetko v jednom. Vedeli, že už nie som spokojný s mojou starou šunkou, zahovárali, vyzvedali čo by som chcel, aké parametre, značky komponentov a pod. Ja sa celkom slušne orientujem PC technike, prekukol som ich zámer a som ich aj varoval, aby sami nekupovali, že v tomto som "náročným" zákazníkom. Nedali si povedať a potajme to s Ježiškom vybavili a zrazu prišli s novou mašinou. Potom mi nezostavalo nič iné, iba hrať šťastného obdarovaného... Parametrovo PC nie je zlé na moje účely, je to dokonca aj súčasný hit, ale koľkokrát mašinku zapínam, toľkokrát ma to serie, že za tie peniaze by som si bol ja kúpil určite ešte lepšie parametre. Obálku so šekom na účelovo podmienenú kúpu by som bol uvital rozhodne radšej.
Petesem: jedine že mu kupi niečo za čo by on sam tie peniaze nedal/nechcel dať.. vieš čo myslím, nejaký nadštandard v želanej kategorii Lorch, Everlast, EMW alebo Fronius by ti určite urobil radosť.
Stránky: 1