SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdar chlapi, ako by ste varili takýto rám? Treba to spraviť na mieste, vzhlad vraj nieje dolezity. Zaujimalo by ma či sa do toho vôbec púšťať. 😀
Znicene hlinikove napraskovane dvere... od toho utekaj behom - behotom, skokom - skok...m .
Nech si kupia druhe , alebo nech im to servisuje firma ktora to montovala...
Keby si sa do toho nedajboze pustil, nezabudaj ze praskova farba je aj na druhej strane... pokial sa to neda rozobrat a vybrusit aj z druhej strany, tak to poriadne nezvaris, a budes vyzerat ako amater najhrubsieho zrna...
čau Roman, dovolím si tě doplnit, i barva na černé oceli při zapálení obloukem zařídí celkovou destrukci materiálu, prostě barva vyhoří i s materiálem.
zvolil bych jiný způsob opravy,
pokud je rám prasklý jen v tomto místě, říznul bych to na dalším rovnoběžném prvku (tenkým kotoučem 1mm) tak aby vznikly dva kusy. Navrtat dírky pro aplikaci PUR pěny. Do dutin profilu nastrkat roxory (4-5mm průměr) Dveře upnout na rovnou podložku, stahnout. Zapěnit.
Tu provizorní pásovinu nahradit nějakou designovou. Dveře budou jako nové.
hmm......
rada cislo 1) na mieste sa to zvarit neda v prievane sa to TIGom neda..... ( skuste nejaku firmu co to montuje...)
rada cislo 2) zufale riesenie ak je to dute ako jokel vlozit velmi tesny kus a naklepat to tam fixnut tekutym kovom epoxidom
ale to nech si spravia ti co tam dali ten L profil alebo jednoducho zavolat do firiem co take dvere robia
a vypytat si novy kus...
bez rozobratia sa to zvarit neda.... dodrbe to sklenu vlozku aj stesnenim tie okna byvaju plnene plynom aby sa nezahmlievali.
ked tak kupit foliu zalepit dieru po dverach postavit tam vratnika a strazit
kym sa to niekde v teple klude nerozobere, nezozene nove alebo neopravi SAMO
Ale az je tam nieco taketo tak potom jedine ze si taky profily vytlacis na 3d tlaciarni a vlozis ho tam
Pripadne nech opravuje ten co to sposobil (ak si to nebol Ty sam) mne sa tiez podarilo urvat pant
pri odchode z firmy ked som daval vypoved ))
HR mi stihol dopisat v rozluckovom template emaile ze som nemusel tak tresknut museli to dat opravit
Editoval ihlan (26-01-2022 04:54:21)
ihlan napsal(a):
... mne sa tiez podarilo urvat pant
pri odchode z firmy ked som daval vypoved ))
HR mi stihol dopisat v rozluckovom template emaile ze som nemusel tak tresknut museli to dat opravit
To je ukázka jasného vítězství ducha nad hmotou!
Ahojte. Dakujem za vase postrehy. Aj som myslel ze to nebude len tak.