SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím .Potreboval by som poradiť ohladom kúpy zvaračky mig mag . Pracujem v zahraničí v CH. Chcem si kupiť zváračku do dielne do garaže pre seba kolo domu na aute ked treba niečo ,plot, zvariť,bránku materialy do hrubky asi 10 mm .Dostala sa mi do ruky
Cebora invertor mig sound 2035/m pulse . Je blbá doba rušia sa obchody, prevádzky a ta zváračka je z niejakeho Showroomu ako Muster -Vzor ukážka . Bola použitá možno 3x. Je ako nová funglovka ani škrabanec len horák trošku zafarbeny . Ako nova stála okolo 4300 Eur .Ja ju môžem mať za 900. Cinska stojí dnes skoro tak isto. Pozeral som na nete viem že je staršej vyroby lebo už nie je v predaji ale manualy su k nej na nete aj servisne. Som šofér z povolania zvárať viem ale o zvaračkach toho vela neviem . clovek nemôže všetko vedieť ,niesom najmladši a doma neobsedim pri telke furt daco majstrujem.V dome mám istič 25A hlavny trojfázový .Poradí mi niekto či sa to oplati kúpiť ??.
Vyplatí se, Cebora jsou kvalitní italské stroje.
Stránky: 1