SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Pozdravujem
neviete mi niekto poradiť hľadám nejaký jednoduchý software na registráciu zváračov ( certifikáty, kurzy atď. ). Najlepšie free verziu.
Ďakujem
Excel.
Nebo zdarma z Libre Office analog excelu. Nebo totéž zdarma z Open Office.
vlado1977 napsal(a):
Pozdravujem
neviete mi niekto poradiť hľadám nejaký jednoduchý software na registráciu zváračov ( certifikáty, kurzy atď. ). Najlepšie free verziu.
Ďakujem
V Exceli je to výhodné, lebo sa dajú pomocou podmieneného formatovania zvýrazňovať termíny napr. termíny platnosti, opakovaných školení, kurzov či skúšok, a to aj v nastavenom predstihu.
OK a nejaký free software mimo excelu a celkovo office ?
No, žádný software, kde přijdeš k počítači a řekneš " Chci registrovat svářeče" a ono ti to bez jakéhokoliv tvého učení a úsilí a ještě zdarma udělá, neexistuje.
Na takovéhle drobné seznamy je asi excel nejlepší, protože je skoro všude, už pomalu 20 let se ho učí děcka na všech středních školách, takže s ním umí téměř každý zacházet a je velmi tvárný, takže se dá upravit v skoro cokoliv, až po doprogramování či přepprogramování v úplně speciální účely. A ta základní manipulace s ním je úplně jednoduchá.
Ok to mi je jasne , že bez úsilia, učenia a samozrejme doplňovania údajov mi žiaden software fungovať nebude. Takéto niečo som ani nehľadal. Hľadal som niečo jednoúčelove a jedoduché. Ja som niečo také už videl len sa k tomu už nejako neviem dostať ... takže ak by ste niekto niečo vedeli budem vďačný za každé info.
Nazdar, ja pouzivam program Weldassistant8, verziu Smart. Hovori to po cesky a vie to WPS, WPQR aj spravu a tvorbu, spravu zvaracov a dokonca tam je aj kalkulacia nakladov, tu ale nepouzivam. Je ale plateny.