SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý deň.
Kamarát ma poprosil o nastavenie parametrov (dobeh zv. drôtu , predfuk a dofuk plynu ) na zváračke MIG 500 WS od BILLIK Nitra. Ak by mal niekto schému zapojenia, alebo
vedel poskytnúť pomoc, ktoré trimre slúžia na nastavenie parametrov, tak by som bol rád. Pri zváračke som ešte nebol, ale nechcem skúšať točiť trimrami na slepo a sledovať čo sa udeje.
Za pomoc a radu vopred ďakujem.
Už jsem jako varok. No co už, taky chci mít do konce roku 10tis komentů. Vyfoť si polohu těch trimů, odpoj
"koníka" (přítlak drátu) pus't plyn (jestli to má el-mag ventil, tak ani to není potřeba), zapni stopky a toč tam i z5. Vše je velmi snadno změřitelné.
Až ta mašina klekne, scháněj schéma k opravě.
nešika napsal(a):
Už jsem jako varok. No co už, taky chci mít do konce roku 10tis komentů.
Varok to má za několik let, asi 10, ne za 3 měsíce.
varoku- jedu bomby! :-)
Ak inak nepôjde, tak naozaj len tak, že sa označí poloha jednotlivých trimrov a sledovať čo to spraví ak sa nimi pohne,
alebo sa obrátiť na servis o radu. No až po tom ak sa nebude dariť. Inak tieto zváračky sú riadené procesorom a nastavujú si parametre podľa zváracieho drôtu, prúdu...tak že...?
Prišlo na moje. Chyba bola v nastavení parametrov zvárania. Inak servisný pracovník naozaj prejavil ochotu pomôcť, no neprišlo k tomu, lebo sa "chyba" sa vyriešila.
Stránky: 1