SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
3 roky 8hodín denne v dielni beží Fronius MagicWave 230i bez akejkoľvek údržby. Otočný výmenný horák Up/Down je silno návyková vec. Môj Parker je dosť neohrabaný voči nemu 😀
Zatiaľ som skúšal len zopár nerezových plieškov a jeden starý hliníkový chladič . "Jednoranové" zapaľovanie oblúku ma pri prvom pokuse aj vystrašilo, jedna rana - oblúk horí a varíš 😀
Editoval sttefo86 (27-09-2021 21:00:14)
dobre rano, pan farar!.......
doporucujem este vodne chladenie, aspon raz za mesiac vyfukat vzduchom(predna a zadna mriezka sa da vyklopit bez akehokolvek naradia - skus!)
este skus funkcie pulzu a tacking - na tenky nerez
akurat displej je dost zranitelny - z plexiskla 3mm vyrez obdznik, do neho vyvrtaj diery na tlacidla a otocny ovladac, vysrobuj tie 2 skrutky vedla tlacidiel, daj tam to plexi a zasrobuj naspat skrz to plexisklo - ziadny zazrak, aspon nieco
Bude ho treba riadne vyčistiť to je pravda nik sa oň nestaral za ten čas a o tom čo tam bol za nekompatibilný spotrebák škoda reči
Klieština asi 59 v drziaku pre 50mm - proste dlhá, krytka dotiahnutá na jeden závit ale na smrť a že prečo to stále naprd drží - no tým že klieština bola dlhá, dotiahnutím ju skrúcalo a pánko že nedrží tak dotiahnem ešte viac 😬chlap čo zvára roky takto skoro oddrb.l závit.
to je nějaká předváděcí mašina, to normálně nepracuje nebo jo? Dáváš si na svůj vercajk co tě živí pozor?
nie, to je masina len na fotenie pre svarforum
potom ju skladujem v kuchynskej linke............... na doske na cesto..............
https://www.svarforum.cz/forum/viewtopi … 32&p=1
uz si ako evita, aj ta svojho casu obvinila, ze transsteela mam len naaranzovaneho