SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím místní osazenstvo. Určitě se zde najdou kutilové z okolí Prahy, Mladé boleslavy a kolem, kteří někde plní své lahve na CO2. Máte někdo doporučení, kde v pohodě naplní moji lahev? Co tak nějak procházim internety, tak většinou plněj jen do lahví na pronájem. To je pro mě nesmysl při max 2 lahvích ročně. Mám upravený hasičák.
Tak ho vyhoď a kup si láhev.
autocross napsal(a):
Tak ho vyhoď a kup si láhev.
To mám v plánu až zdělám náplň. Nicméně i tak mě zajímá, kde v okolí naplné moji lahev, protože bych nerad koupil lahev a pak zjistil, že mi ji nenaplněj.
Zkus nějaký velký hasiče v okolí, plnírna technickejch plynů ti to asi neudělá.
Něco takovýho: http://www.hasic-servis.eu/index.php?ma … contact_us
Kovoslužba - hasicí přístroje v Praze-Strašnicích.
Mam taky hasicak plnej v Mb vzadu v servisu hasici techniky.
Václavkova 1116
Podla mna ti to naplni kazda revizovna hasicakov, ia tak plnim a co som pozeral, tusim co2 plnia asi zvaracom, vsetko hnusne stare flase tam stali
Děkuju všem za rady a tipy. Jakmile dojde náplň, objedu doporučené provozovny. V Čelakovicích je firma Soptík, žena k nim jezdí plnit lahvičku do sodobaru a co jsem koukal, dělaj servis hasičáků, takže třeba další možnost. Díky všem.
A ked to tam budes mat, rovno im povedz, aby vybrali trubku. K tomu ti spravia aj tlakovu skusku, aspon budes mat istotu, ze ti to nejebne do ksichtu. Mna to kedysi stalo 14 euro
Stránky: 1