SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobry den chci se zeptat na kyslikovou flašku zda je ventil stejny zavit jako na flašce od argonu mam možnost levne koupit flašku od kysliku a v meseru by meji naplnili argonem flaska je 2 roky stara a ma revizi.
Editoval alll (03-04-2010 21:44:50)
Ano závity jsou stejné, redukční ventil půjde našroubovat bez obav. Jen bych ji před plněním raději vy-vakuoval, aby tam nezůstal zbytek kyslíku. Milan246
Radšej by som to nevakuoval.
Vo vývevach je olej a ten sa z kyslíkom nema veľmi rád.
Ale z tým si hlavu lamať alll nemusí,lebo to dava do plniarni ,kde su na to odborníci .
Akurát by to potom chcelo tu fľašu prefarbiť.
Čo sa týka závitov , je to tak ako Milan píše, su úpne rovnaké ako na argón.
m.evil napsal(a):
Radšej by som to nevakuoval.
Vo vývevach je olej a ten sa z kyslíkom nema veľmi rád.
Ale z tým si hlavu lamať alll nemusí,lebo to dava do plniarni ,kde su na to odborníci .
Akurát by to potom chcelo tu fľašu prefarbiť.
Čo sa týka závitov , je to tak ako Milan píše, su úpne rovnaké ako na argón.
samože to přetru na barvu co je potreba tabulku barev ral odstinu mam nekde v počítači ulozenu.
neviem ako u vas ale mne na slovensku v messery vymenili kylikovu flasu za plny argon. je to v podstate ta ista flasa. skuste sa na to opytat a odpadnu vam starosti s reviziou a prepustanim.
antoan napsal(a):
neviem ako u vas ale mne na slovensku v messery vymenili kylikovu flasu za plny argon. je to v podstate ta ista flasa. skuste sa na to opytat a odpadnu vam starosti s reviziou a prepustanim.
skusim to, ale nechci obalove konto unas je u meseru jedna firma co jen spoludistribuje technicke plyny tak pry se da na flašku visačka že jeto obal zakaznika, ale pokud je treba tak tlakovou skoušku provedou. a vymena flašky je mozná rovnou i s argonem je to velka flaška 42 litru napln dokonce neni ani registrovana pochazí od linde byla koupena.