SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím!Uvažujem nad kúpov tohto typu zvaračky.Uvažoval som aj nad OMI 205 alebo ALF 250 MAJOR pripadne For MIG 200.Zvaračka by mala byt použivna v zamočnictve.Len pre vlastnu potrebu.Maximalna hrubka zvaraneho materialu maximalne 8 mm.Qineo Basic 200 C by mala byt novinka ,preto nečakam že s nou bude mat niekto nejake skusenosti.Ale predsa.Budem vdačny za každy postreh!!!Zaujima ma aj dostupnost nahradnych dielov,aj ked by to podla všetkeho nemal byt nejaky kazovy stroj.Všetkym vdaka!!!
Stroje značky Clos jsou dosti betelne stroje za poradne prachy v byvyle praci tyto stroje se používají pri robotickem svařovaní jako svařovací zdroj o vykonu 400A K robotum clos poruchy na techto zdrojich j sem za 2 roky co tam byl robot instalovan nezaznamenal žadnou. podle tabulky v tomto odkaze: stroj ma dost dobre zatežovatele takovy omni 245 ma zatežovatel 200A jen 25% ten vami vybrany stroj ma zatezovatel na 200A 40% atu je odkaz:http://www.cloos.de/QINEO/de/produkte/lichtbogen/basic/index.php mislim že nebude problem s nahradnimy dily nejaka firma bude mit zastoupení jak pro česko tak pro slovensko.
Tak vdaka za prispevok.Pojdem asi po toho Basica 200 C.U nas vyjde cena 1075 eur.Co oproti konkurencii nie je zas taky velky narast...250-tka stoji len o 100 eur viac,čo stoji tiež za uváženie...