SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
zdravim ma nekdo nejaky mensi udelany stojan na kolo? nebo jiny typ,navrh na stojan?hledal sem vsude ale me se zalibilo tohohle typu https://www.buydesign.cz/cycloc-hobo-dr … o-cerveny/ co vy na to jako zkuseni "mazaci" ,mohli by jste mi poradit ? dekuji
Déjà vu?
a budu aj nejake kozy?
Editoval rcp (05-06-2021 19:31:50)
To bude nejaká zákazková výroba. To nevyzerá na lacné europalety
Mancunian96 napsal(a):
...mohli by jste mi poradit ? dekuji
V tomto konkrétním případě: "stojan na kolo", tady funguje i HLEDAT. Ale kozy jsou kozy...
např: drzak/stojan na kolo
Ono nejspis nepujde o stojan na kolo, ale o reklamu na eshop.
Vzhledem k tomu, ze ten ucet ma dva (oba podobne nesmyslne) dotazy a ani v jednom vlakne uz se znovu neozval...
Skôr alterego toho keketka, čo sa stále pýtal, či niekto nemá postavené koty, ponk, penis a neviem čo ešte.
alebo,
kupil som si ten drziak z toho obchodu, ale nebola tam schema zapojenia. Nema ju niekto, alebo neposklada mi ten stojan niekto sikovny s certifikatom v okoli Hornej Dolnej ?
jao napsal(a):
alebo,
kupil som si ten drziak z toho obchodu, ale nebola tam schema zapojenia. Nema ju niekto, alebo neposklada mi ten stojan niekto sikovny s certifikatom v okoli Hornej Dolnej ?
To jako myslíš "jsem úplně blbej, takže i na složení stojanu na kolo potřebuju podrobnej manuál" ?
To bych se divil ....
Jasné že ten návod je nevyhnutný. Ako sa inakšie dozvie, že ten igelitový obal má uložiť najmenej kilometer od najbližšieho decka, lebo ten previt sáčok môže to decko aj zabiť.