SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Hm....no ani cena toho strojka nie je mala...prisetrim dve kila a kupim nekaziaci sa profi Fronius
Zdravím páni, mate niekto prakticku skusenosť s tou f. TECHSOLUTION z Nitry ? Ide o predajcu a servis, výroba - samozrejme Čína. Zatiaľ som nenašiel na internete žiadny iný klon týchto zváračiek.
Techsolution FAST 160 majú dvaja moji známi. Obaja ich chvália. Porovnavali s Kuhtreiber Kitin 150, vraj to zvára rovnako (skúšali bázické aj rutilové). Keď ale pozriem na parametre tak Kuhtreiber ma vyššie napätie na prázdno. Vraj je predajca ochotný dať zváračku vyskúšať, keď si z Nitry tak by som ich skúsil poprosiť o skúšku a keď budeš spokojný nieje o čom, cena je priaznivá.
Mne ide skôr o tu- "Solution WIN 200 AC/DC pulzná tigová zváračka" Cena dobrá, servis by bol ok, ale je to podozrivo malé - len 8 kg a nikde sa nedá dopatrať k nejakým skusenostiam majiteľov.
Raptor: Jestli vám jde především o TIG AC/DC, proč se nezeptáte v kategorii TIG?
Jasné , ale ide hlavne o skusenosť s firmou TECH-Solution. Ono je to dosť o dôvere tomu vyrobcovi/predajcovi. Pokiaľ nerozoberáme zvaračky tak ako Killeroz alebo Discaver tak nám nič iné nezostáva - len skusenosti uživateľov s danou firmou.
Stránky: 1 2