SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den jsem tu nový a rovnou z dozazem. Mam fronius magicwave 2000 fuzzy a nezapálí oblouk vysokonapěťový hf start funguje. I v jiných režimech to stejné v rezimu elektrody jen divne vrčí na vystupu je jen 14-16v. Přímo na trafu namereno kolem 3v a za diodami na jedne straně 14-16v a na druhé straně diod 60v. Dekuji za každý postřeh nebo radu.
Divné vrčivé zvukové efekty většinou signalizují, že některá část pracuje do zkratu či velké nepatřičné zátěže(důsledek závady). Proto raději stroj už netrapte ať mu nepřivodíte třeba další a třeba už fatální následné poruchy. Jedině na opravu do Froniusu za hodně drahý peníz(za což tento dobrý stroj určitě stojí), nebo nebo k odborníkovi na elektroniku, který to může udělat za přijatelný peníz. A těch je tady jak se prezentují opravdu přehršel. Ale stejně by mě zajímalo, čím jste to napětí pracovního kmitočtu stroje měřil.
Dobrý den meril jsem to jen klasickým multimetrem ten zkrat me taky napadl ale zadnou silovou soucasku jsem ve skratu nenasel
Mno a servis z financni situace aspon prozatím odpadá treba se tu dozvim co ji je škoda ze sem nejde dát video
Stránky: 1