SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
zdravim,nyni jsem sjistil ze moje kyslikova bomba kterou pouzivam pro svarovani propan butanem odesel ventil a je uplne prazdna.neviet prosim kde sehnat novou lahev naplnenou?dekuji
Záleží jestli by se vám to vyplatilo. Zkusil bych zahledat někde na aukru nebo inzerátech, popřípadě teda zkusit sjednat smlouvu s linde, messer apod.
no neco jsem nasel na sbazaru zajimalo by me neni problem to potom nechat naplnit kdyz nemam zadny certifikat?driv me to plnili kluci v praci...tak nevim jak to chodí....
Instalatérské potřeby Poděbrady pan Hájek má na prodej plný Kyslík ze soupravy kyslík propan butan cca 10l za 2000 Kč
no potreboval bych tak něco do litru...a nevíte jak je to potom s plnením?je to možny nebo je potreba mit nejaké osvedsení?
A co vyměnit ventil ?
Před nějakou dobou jsem koupil malou 2l kyslíkovou lahev ve vojenském výprodeji v Hrobech u Chýnova za 200,- Kč a měli jich tam hromadu. Měla sice prošlou revizi, ale byla plná. Další naplnění je možné už jedině přepouštěním, pokud máte tu možnost.
zdar..mel bych nejakou tu kyslikovou bombu jestli je zájem 12 a 20 litru...(upozornuju ze ne od linde,kdyby chtel zas nekdo posilat nejaké špijoony na udaní za petistovku!!!)
Já bych měl zájem o tu 12l, kolik za ní a kam bych si musel přijet, jsem z Českých Budějovic, jestli to není daleko.
lidi potřebuju poradit koupil jsem lahev kyslík prý je problém s náplní láhev je starší,jde to přepustit z jine normálně argon přepouštím do malé láhve od hasičaku,dík
Kyslík jde normálně přepouštět jako argon, akorát pozor na mastnotu
Ahojte. Mám láhve od acetylenu a kyslíku. Potřebuji je vyměnit. Výměna u LINDE příjde cca. na 5 tis. Nechce se mi ale platit měsíční nájem 900,-Kč. Kde láhve měnit za rozumnou cenu ?
Díky Antonín Václavík
Môžem Vám poradiť iba toľko , že acetylén je najlacnejší v Poľsku . A kyslík , no neviem ako je na tom v Poľsku , ale určite bude lacnejší .
Neznáte prosím někoho kdo přepustí kyslík? Mám 25lt. láhev, díky. Brno a okolí.
Počas návštev "temných zákutí internetu" som objavil túto kyslíkovú fľašu : http://armatex.cz/kyslikova_lahev_10l.php Cena sa mi zdá byť až podozrivo nízka. Neviem či by sa dala realne naplniť alebo aspon požiť na prepúštanie.
Okrem toho je na tejto stránke vela použitelného tovaru za velmi nízke ceny.
je na nej aj novy ventil,ktovie ci ma platnu tlakovu skusku ale aj ta sa da urobit...za tu cenu by som to riskol
Když vidím u armatexu tu čtyřhrannou patku tak je jasné že má nejen propadlou zkoušku ale i životnost 40let. Tedy další zkouška už oficiálně nejde udělat a domácí provozování je zcela na riziko uživatele. Podobně jako u starých hasičáků které se předělávají na svařování. Ale možná mají ve skladu i mladší kusy.
Zjišťoval jsem to, nyní mají jen rv1968
Dá se sehnat 40-50l kyslíková láhev prázdná tak kolem 1000,- (aukro,bazos,sbazar atd.), pak je otázka jestli má tlakovou zkoušku a není po životnosti, no a pak to chce najít firmu co je plní, nebo vyměňují a neúčtují pronájem. U malých lahví 2-20l jsou firmy co je plní. Já znám situaci jen v Ostravě a okolí.
Editoval smoula (08-09-2015 23:15:09)
Kdyby někdo chtěl mám jak kyslíkovou tak acetylenovou.
Stránky: 1