SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
pavol.sk napsal(a):
jean klud...vsetko je tak ako ma byt ber to s tej druhej stranky,mozes byt rad ze mas kde pisat,ktovie ci sa casom aj taketo debatne fora nezakazu...eurouradnici su za vymyslanie takych zakazov a nariadeni plateny !
senior byvaly kolega ma syna dlhodobo vo Francuzsku a ked dosiel aj s novou rodinou pozret "rodnu hrudu" mama jemu aj hostom nalozila francuzske zemiaky a to frantici cumeli...ze co to je za jedlo
inac ruske vajce kupujem pravidelne aj teraz je jedno v chladnicke,nazov sa zmenil vo vacsine predajni na oblozene vajce aby nahodou nazov tejto potraviny neprovokoval niektorych obyvatelov,ked som si v predajni pytal dve ruske
vajcia,nova predavacka (tak okolo 20ky) bola s toho trosku zmetena co to od nej pytam
U nás v lahôdkach mávajú aj ruské vajcia, ale aj Henry vajcia. Sú naprosto rovnaké, len ruské je so salámou a akože "kaviárom" a Henry vajce je so šunkou a bez "kaviáru"
A ruská zmrzlina tá funguje stále v nezmenenej podobe už vyše 60 rokov. Toľko si ju pamätám ja.