SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahojte, zase vlákno niekoho kto potrebuje poradiť pri kúpe zváračky pritom toho tu je popísane veľa.
Chcem si kúpiť zváračku na čisté co2 zvárať budem len doma hobby,
Ďakujem
Editoval Misssssko (16-02-2021 20:40:17)
Pantermax = Powermat = nekupovat
Misssssko napsal(a):
smiki napsal(a):
Pantermax = Powermat = nekupovat
http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=12682
Tu som sa docital ze :
PanterMax 230 LCD https://drive.google.com/drive/folders/ … Mh0cq0h_zo
Totožné s Ideal 212lcd a Spartus 215lcd
Už to nech, hlavně sem dej svoje postřehy po půl roce svařování.
Pokud by to mělo stejnou konstrukci, tak to nemůže mít jiné parametry. Panternax je papírově mnohem horší.
dede: Rozdíly tam jsou na chaldičích a součástkách...udávají menší zatěžovatel ale je to v zátěži naprosto stejné...papír snese všechno a to, že nalepili etiketu tech parametrů na Pantermax se slabšími hodnotami neznamená, že to je horší než Ideal. JE to naprosto stejné a jediný rozdíl je v detailech elektroniky a součástkách. TADY je rozdíl a těžko říct co stroj vydrží.
Teoreticky naopak. Čím větší váha tím kvalitnější. Protože poctivé velké chladiče něco váží. Větší podavač, né jako slavná Lídl mašinka a podobné. Ale v dnešní době už to není jen o tom. Jde hlavně o kvalitu součástek.
Váha je rozdíl skříní....neřešte blbosti. Jsou to stejné základy KOMPLETNE PCB a rozdiliy jsou v provedení a v použitých součástkách. Nejkvalitnější neořezané je IDEAL, pak následuje Spartus a po něm je Pantermax.
Teď si to chce koupit kámoš, tak jsem zvědavý co to bude za střelu.
Discovera
Libi se mi ideal tecnomig 212 -co myslis prohloupil bych s PanterMax 230 LCD.
Nebo ty rozdily -výdrž svarovaci parametry synergie nejsou az tak zásadní? Mam v planu co2 invertor na blbnutí u baraku.
Ps sorry za diakritiku píšu z mobilu. A v současné době to vypada že 212 neni v cechach nikde skladem což mi přijde divny.
Stránky: 1