SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den
Přidávám odkaz na podrobný instruktážní videonávod, jak správně připojit tigový hořák k jednoduché invertorové svářečce.
Já osobně jsem zastáncem, pájených spojů u kabelových ok , což někteří zdejší členové nemají rádi s tím, že jim to hned upadne a když ne hned tak zítra určitě............... Musím uznat, že to jde velmi kvalitně i bez pájení , jak je vidno z instruktážního videa. Myslím, že video je opravdu dokonalé a věřím že i odpůrci pájení nemohou mít k instalaci hořáku žádné výhrady, neboť toto se tam nevyskytuje.
Přeji příjemné a hlavně poučné sledování Zdravím Štěpán
https://www.youtube.com/watch?v=WaGoH2i7jBs
Oni jsou prostě technologicky napřed.
No prosím, a my tady pomlouváme svářečky z Lídlu, jednopeklo a podobný
Fascinujou mě ty kovový hmoždinky do zdi, ty nemaj chybu.
Dokonce i kukla je zbytečná.
Ta indonezština je na poslech podivný jazyk. Ale arabské Salam aleikum jsem tam na konci slyšel dobře.
na akom principe funguje ta gulicka v tom vodorovne posadenom rotametri?
zapojil som to presne podla navodu, ale nemozem nastavit prietok ......
Musíš tu lahev otočit o 45° doleva. سلام معاك
Chcel som to dat do GUDE len musim najst spravnu TEMU ale toto vlakno je take "odborne"
Kedze nam Admin zobral Vtipy toto bude nahrada .... co dodat zlate ceske rucicky
Bourac nekukat to je elektrikaaaa a co keby si skusal vylepsi takto svoje Dnipro
Dufam ze teraz budete rozumiet viaceri
Editoval ihlan (30-01-2021 09:18:44)
Šílený ...
Stránky: 1