SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Nevím čemu se divíte. Špatně přeloženo a navíc to popisuje dement, který tomu vůbec nerozumí. Stejně jako ten ing. co u nás v práci kreslí výkresy a ho...o tomu rozumí a kreslí tam nesmysly. To samé bývá i u kompresorů, svářeček MIG/MAG a spoustu dalšího zboží. Někde jsem četl u COčka: svařování elektrickým obloukem pomocí běžícího drátu. A takových nesmyslů je spoustu.
O překladači mocný přelož mi návod ja anglicky neumím a pak je z toho takový paskvil jako běžící drát a podobný nesmysl co občas čteš v p.r.c. Návodech Holt český kšeftař a dotažený za 1/3 z číny pak na bazoši nový Taková je většina invertorů Doporučuji obloukem vyhnout
Pokud mermomocí chci koupím zde https://www.banggood.com/Minleaf-ZX7-20 … F9xbp7kz2P
Njn, zapomněli tam přiložit převodní tabulku a do návodu napsat, že uvedený teoretický proud na štítku je nutné vydělit dvěma, abychom získali skutečný. (viz Powermat)
Já mám ale obavy, že se musí dělit 3.
Ahoj. Zakladatel chce cesky vyrobek do 7000 Kc. Vcera jsem se dozvedel o existenci vyrobce TNZ. Dela na me dojem spis mensi manufaktury nekde v garazi, ale treba se mylim. Musim ale rict, ze jako byvalemu radioamaterovi se mne dost libi ta klasicka konstrukce z diskretnich soucastek bez SMD nabizejici snadnou opravu a ucelovy vzhled vyrobku.
Pokud pominu cenu a dnes uz trochu nizsi zatezovatel, zna nekdo jejich invertor TARA 141, jak se s nim vari a jaka je spolehlivost? https://www.tnzcz.com/index.php/invertory/tara-141
Tady na foru jedine vlakno o TNZ tady http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=12020, vcera jsem tam psal totez. Pokud nekdo ma vice informaci i o jinych jejich vyrobcich bylo by zajimave sem napsat par slov pro referenci. Dik.
Jak kdysi byla na svarinfu nabidka stavebnice UD 160 a pak i samotna civka, to asi bylo od TNZ.
Joe66 napsal(a):
V kazdom vlakne ten isty prispevok od teba Si rano pojedol neake mudre huby Inak na 4elektrodu co sa pouziva len sem tam ti v pohode staci 160amperovy invertor s poctivym zatazovatelom ,ze naco zbytocne 200amperovy jednofazovy invertor ?
Čo keby si tak diskutoval k téme a nie vyjadroval sa ku mne?
4 elektrodu sem tam možno ty, a niekto možno stále.....
Vynadať by som ti tu mohol bez problémov aj ja,. Ale neurobím to.
HOwgh
Editoval kovboj2000 (11-03-2021 21:51:39)
rcp napsal(a):
Napětí: 230V 50-60Hz
Vstupní proud: 6980W
Rozsah výstupního proudu: 20-300 A
Jmenovité výstupní napětí: 29,2V
Hmotnost: 3 kg
Rozměry: 210 x 100 x 130 mm
Pracovní cyklus: 60%
Třída izolace: B
Velikosti elektrod: 1,6 - 3,25 mm
Stupeň ochrany: IP21S
Může být použita s různými typy alkalických a celulózových elektrod. Vysokovýkonný invertor zajišťuje dlouhotrvající oblouk.
Vysokovýkonný invertor poskytuje trvalý elektrický oblouk. Zdroj elektrické energie vyroben z vysoce výkonného usměrňovače IGBT (novější pokračování technologie MOSFET), který zajišťuje nízkou hmotnost zařízení a vysokou spolehlivost.
ten příspěvek už je nějaký měsíc starý, nicméně mně to nedalo.
Takové texty jsou problémy eshopů, které jsou zaměřeny na odlišný sortiment než je svařování a nějaká svářečka typu jednoduchého invertoru je tam jen jako doplněk sortimentu, takže tomu ve firmě nikdo nerozumí. "Plnič textu" toho eshopu je kolikrát brigádník nebo sekretářka šéfa, a za odpoledne musí do eshopu "nacpat" třeba desítky a stovky druhů zboží. Takže anglický text jen prožene překladačem gůglu , jako neznalec trochu zkoriguje evidentní nesmysly nebo je tam naopak nechá a další jako neznalec třeba i přidá... Žádné hledání podobného zboží ve specializovaných eshopech nebo na heuréce a podle toho korigování textu, na to není čas.
Já jsem našel podobné texty k invertoru třeba na eshopu se sortimentem motoristických doplňků.
ti novodobí online hokynáři nemaj žádnou fantazii, jeden ty žvásty opisuje od druhého.
Taky si myslím. A jejich mínus že v obchodě pracuje pako které dané věci vůbec nerozumí.
Tady se jedná spíš o to, že eshop na nějakou webovou stránku se dnes pořídí třeba už i zadarmo, ale pokud to má slušně fungovat, musí tam mít v sortimentu aspoň tisícovku nějakého zboží. A ty texty u každého zboží tam samy nenaskáčou, někdo je tam musí vložit. Kvůli nízké ceně ten nízkonákladový brigádník nebo vedle svých běžných povinností ta sekretářka firmy atd.
V pátek v 10 nebo 12 přijde šéf, hodí na stůl jeden, dva hustě popsané papíry seznamem zboží... " tohleto zboží přijde do skladu v pondělí, do večera musí být to zboží nacpané do eshopu, popisky si najdi na čínských eshopech a z angličtiny si je přelož v gůglu " a ten člověk maká, aby šéf byl spokojen, zboží se už od pátku večer začalo prodávat, byly peníze na výplaty a on nebyl nahražen jiným.