SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Taggerxxx: Ahoj, ještě převařuješ rafky ? Shaním někoho, kdo mi otočí nové ráfky na jednoho výstavního youngtimera.
Ahoj sice neskoro ale este obcas nieco rozsirim
Pila dostala chladenie
kedze sme na svarfore tak vam ukazem novy prirastok Jasic mma
Vrtacka dostala chladenie
Sustruh dostal frekvencak a repas prevodovky ktory bol nutny.
Novy prirastok strigon gh400
Na sustruhu akurat opravujem suport za to ze to nemazalo a uz aj viem preco
Ahoj, koukám že pokračuješ v rodině Jasic. Jinak spokojenost s těmi svářečkami Jasic?
sa ti to rozrasta...na sustruhu si nechas povodny motor alebo osadis slabsi ? povodny je na doma zbytocne silny,vecsinou tam davaju 5,5ky,jednemu ujkovy som predaval 4kw ze to mu bohate staci...
obrazačka...no pekne pekne !
TaggerxXx napsal(a):
...Pila dostala chladenie...
Ta nádoba u chlazení pily je vykuchaná autobaterie?
To je mala iso bednicka. Maju napr. v obi
Editoval jean (27-12-2020 13:59:14)
Jasic su super masiny za super peniaze, ale priznam sa ze tig mi je viac sympaticky od Fachowiec Jet Tig, skoda ze take ovladacie rozhranie nerobi Jasic. MiG MaG masina od jasica nema chybu. Rad by som skusil velku masinu od nich.
Motor uz naham povodny ide cez frekvencak tak pohoda nemusim robit priruby remenicu ( aby sedeli otacky ), bez frekvencaku to rozbehlo len na cca 700 otackach aj to bola loteria, teraz to ide aj na 2000 vyhoda je aj brzda mam ju nastavenu na 2 sekundy ( tusim ) nemusim cakat kym dotoci vreteno.
Ano bednicka je z obi je dost podobna ako sa dava original do tej pily najvecsi rozdiel je v cene origo 50 eu a tato obi 6 eur uvidime ci vydrzi emulziu
Este ma tato dielna nezivy a zatial to vsetko platim z mojich penazi snad sa to buduci rok zmeni. Este davam dokopy suportovu skrinu na sustruhu a potom pridu na rad aj samotne suporty.
Slušný vybavení, ale hoši, proč máte v těch dílnách takovej bordel.
Priestor je len provizórny, a tým že sa tam stále niečo generalkujem to ináč snáď ani nejde Náhodou rozobrane veci mám pekné pobalene čo s čím je, čo sa ide opravovať a meniť. Ináč by som to už nezložil.