SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravim mam invertor Colt 130 a zatial som zvaral len rutilkami daju sa pouzit aj ine elektrody? Treba prehadzovat + a -?
Rutilky jsou pro invertor krok z5, lepší jsou bazické na +, rutilové -
no ja som zvaral rutilkami a mal som ju na + kostra - a slo to normalne moze sa zvaracke nieco stat?
Svářečce se nic nestane.Některé rutilky vaří i na+.
A nektery vari kam je das, jenom se chovaji jinak. Na plusu hlubokej zavar, na minusu vali material...
potreboval by som schemu na colt 130
ma niekto take nieco k dispozicii?
ak ano prosim poslat na ivan@imbtrade.sk
vopred velmi pekne dakujem
máš to na maili, to máš nový Colt G alebo bez označenia G?
Mohl bych taky poprosit o schéma? Děkuji
Někde zde bude odkaz na ruské stránky , kde jakýs colt je , hledej .
naco ti schema , ved su tie invertory robene na jedno kopyto SG3525 ... lisi sa len zapojenim okolo LM324... a pripadne nieco pridane ... no a su moduly na vyhodenie , ako riadenie (srdce) tej masiny ... No je tu otazka kto ako sa rozumie elektronike .... Schopny elektronik si poradi aj bez schemy pri oprave ...
Chtěl jsem se podívat jak to mají obvodově řešené, ale koukám že to není žádnej zázrak.
S tím, že zdatný elektronik nepotřebuje schéma souhlasím. Ale když si chceš invertor upravit, tak se schéma hodí...
co na tom ches upravovat ? len co tam pridas neakov soucastku navic , uz je to zasah do stroje ...
U Coltu jsem chtěl akorát vidět, jak to mají udělaný - ze zvědavosti.
Upravuji si Berlana na MIG/MAG/MMA/AC-DC TIG, takže jsem si to schéma holt musel překreslit (Berlana)...
Stránky: 1