SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Keď som vyberal uhlovú brúsku, tak som zvažoval tie menšie silnejšie od Makity vyrábané v RO. Veľa čítam recenzie a hlavne dobré sú na amazone, tak som pochopil že je to strašne zlá produkcia, odchádzajú hlavne regulátory otáčok, rotory sú zle vyvážené a celková reklamovanosť je vysoká. Preto som volil tu Makitu čo som spomínal vyššie a je made in USA. Netvrdím že to niečo znamená, ale nechcel som tie rumunské. A je vpohode.
Za Makitu by som sa na montáži nehanbil a to že ich je tam veľa svedčí o jej kvalitách. Horšie je ozaj vidieť parkside alebo zelený Bosch. To používajú rekreační hobíci. Festool je super, mám pár vecí od neho, ale to je na denodenné používanie a ozaj vedia čo robia. Teda až na konštantnú elektroniku v ponornej píle-tam by som uvítal možnosť jej vypnutia.
A Makita nepatrí do baráku, ale do dielne ...
shaolin napsal(a):
.....A Makita nepatrí do baráku, ale do dielne ...
Ani když jí miluješ, tak si jí nemůžeš vzít k sobě do postele?
No keď ju miluješ, tak nieje čo riešiť...
jean napsal(a):
Raduz11, dnešný narex a profi, pobavilo... To bolo tak 20 rokov dozadu, že narex prežil majiteľa. Dnes je to blbá čína s dobrým servisom. A ja bosch odporučím, máme, dostáva riadne napiču a furt ide. Ale máme klasiku, hento upínanie ani nepoznám.
odkial mas ze narex sa robiv cine?? bud konkretny a napis zeakyvyrobok a model
No napr. je to na tych masinach napisane? Made in PRC asi nebude v Cechach