SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
jaké parametry a jaké funkce má MA 315 předem dík za odpověd
Udivuje mě, že se ptáš na funkce MA 315, když si v červenci radil Filipovi, ať jí koupí - že to je skvělá svářečka.....
Bohouš napsal(a):
Udivuje mě, že se ptáš na funkce MA 315, když si v červenci radil Filipovi, ať jí koupí - že to je skvělá svářečka.....
jo toje ale varil jsem s ni jenom jednou a nastavoval ji nekdo jiny
Editoval lukas (15-10-2007 18:34:38)
Bohouš napsal(a):
mne u něho udivuje mnohem více věcí a ani tak udivuje ale přímo šokuje
Dobrý den.Nevíte někdo proč při svíření tigem se mi dělaj ve sváru krátery a kov se nechce spojit?Je to jako ky se od sebe tlačil a plyn mám na 4-6 l .Když dám proud na méně tak se netavý a jen mi pění povrch a když víc tak se taví materyál,ale někdy se mi spění a dělají se ty krátry ale jsou hodně hluboké a kov v tom místě nejde zalít ani po vychladnu tí.
skopmirek napsal(a):
Dobrý den.Nevíte někdo proč při svíření tigem se mi dělaj ve sváru krátery a kov se nechce spojit?Je to jako ky se od sebe tlačil a plyn mám na 4-6 l .Když dám proud na méně tak se netavý a jen mi pění povrch a když víc tak se taví materyál,ale někdy se mi spění a dělají se ty krátry ale jsou hodně hluboké a kov v tom místě nejde zalít ani po vychladnu tí.
jaký používáš přídavný materiál?