SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím, sháním informace o podmínkách svařování dílů z ocelí 14223 a 14220, oba materiály surové .0. Tloušťka svařovaných materiálů je cca 30mm. Něco jako přivaření kruhové příruby ke krátké trubce, aby vznikl tlustostěnný hrnec....
Příruba bude vložena dovnitř trubky a svaří se z čela. Rozvinutá délka sváru cca 770mm, na průměru cca 250mm. Konstrukčně by mi nejlépe vyhovoval svar 1/2V , nebo 1/2U. V krajním případě V. Svařovat se bude pravděpodobně metodou MAG.
Jaká je obecně svařitelnost těchto materiálů a na co si dát pozor? Jaký zvolit drát -přídavný materiál? Jaké složení plynu? Jaký průměr drátu a ampéry? (nejlépe drát 1mm). Jaký předehřev? Je nutný po svaření zábal?
Na zdejších stránkách jste už hledal? Nebo to má někdo udělat za vás?
Např.: https://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=770
nebo https://www.techportal.cz/33/mn-cr-ocel … spOsA8wwA/
Proč by hledal, když se najde dobrák kterej to udělá za něj
No jasně..... moc se omlouvám za dotazy...
Samozřejmě že jsem hledal, ale vyhledávací okno pro hledání podle klíčových slov jsem zde nenašel. Zatím tento systém moc neznám. Procházením velké části příspěvků jsem včera strávil dost času, ale procházet úplně vše, na to nemám. Třeba mi "pafik" poradí, kde to vyhledávací okno najdu, nebo mi vysvětlí jak na to jinak a jednoduše....
Jinak díky za tipy.
Vyjedeš si nahoru,je tam fialový řádek a na něm velkejma písmenama HLEDAT. Klikneš na něj a skočí ti tam stránka na kreré ti bliká nahoře svislá čárka,tam zadáš co potřebuješ,třeba Svatomartinská husa.
ještě je třeba doplnit, že vyhledavač stojí za ..., něco najde, něco ne, a pročítat postupně X celých vláken o deseti, dvaceti, nebo více stranách, kde je klíčové slovo zmíněno jen mimochodem také nenadchne
Jees - možná by bylo hezké navrhnout administrátorovi těchto stránek lepší řešení.
Já, když něco hledám, tak docela rád si pročtu víc stránek, svařování je i můj koníček, takže množství textu mi nevadí.
přijde člověk a slušně požádá o radu, tak mu poradím nebo nereaguju.
Vyhledávání na tomto foru stojí za prd. Kdo nemá nic na práci může si zkusit dle parametrů 14223 / 14220 zkusit najít něco užitečnýho.
Jistě yhodí to nějaký témata kde se výraz vyskytuje ale užitečné to není.
Vynadat někomu že nenašel téma které se tu řešilo před 10lety je smutné. Zejména když odpovědi na jeho otázky tam stejně nejsou.
A eště si dát práci s vložením obrázku - nuda kombinovaná s grafománií
Pafík,
už 5, slovom piati
bourač napsal(a):
přijde člověk a slušně požádá o radu, tak mu poradím nebo nereaguju.
Vyhledávání na tomto foru stojí za prd. Kdo nemá nic na práci může si zkusit dle parametrů 14223 / 14220 zkusit najít něco užitečnýho.
Jistě yhodí to nějaký témata kde se výraz vyskytuje ale užitečné to není.
Vynadat někomu že nenašel téma které se tu řešilo před 10lety je smutné. Zejména když odpovědi na jeho otázky tam stejně nejsou.
A eště si dát práci s vložením obrázku - nuda kombinovaná s grafománií
Máš recht, že ten lokální vyhledávač není nic moc. Ale strýko google funguje celekm slušně.
Jelikož se ten člověk omlouval, že tady nenašel, jak se vyhledává (okno vyhledávače přesněji), tak jsem mu dal názorný obrázek, jak se to dělá. Máš proti tomu něco? Nebo si myslíš, že jsem mu měl naspal "jseš blbej, když ani neumíš najít, jak se tu na fóru vyhledává" ?